Nu 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.
  • Home
  • Blog
  • Flunitrazolam: de werking en de ervaringen van deze research chemical

Flunitrazolam: de werking en de ervaringen van deze research chemical

Flunitrazolam: de werking en de ervaringen van deze research chemical

Flunitrazolam is een research chemical, die behoort tot de klasse van de benzodiazepines. Het middel is pas op de markt verschenen in 2016, waardoor er nog maar weinig onderzoek is gedaan naar de flunitrazolam werking en risico’s. Deze research chemical staat echter bekend om zijn kalmerende eigenschappen. Wil jij pellets flunitrazolam kopen? Doe dat op deze pagina. Deze blog zal dieper ingaan op de flunitrazolam werking en ervaring.

Wat is flunitrazolam?

Flunitrazolam behoort tot de klasse van de benzodiazepines, kortweg de benzo’s, die bekendstaan om de kalmerende werking en de emotionele remming. Wil je andere benzo’s aanschaffen, bekijk ze op deze pagina. Flunitrazolam zorgt er onder andere voor dat je goed in slaap kunt vallen. Het middel is bekend geworden vanwege het afremmen van psychische klachten. De werking van flunitrazolam is echter slechts tijdelijk, waardoor de effecten langzaamaan steeds minder te merken zijn. Hoe lang de afbouw is, is afhankelijk van de dosering die je neemt. De research chemical werkt al bij een dosering van 0.1 milligram. 

Verschil flunitrazolam en Flunitrazepam

Wat betreft structuur lijkt flunitrazolam op Flunitrazepam, beter bekend als ‘Rohypnol’. De eigenschappen van dit middel verschillen echter erg van rohypnol. Dit komt vooral door de aanwezig van fluor, broom en traizoolsubsituties. Deze structuur maakt een verbinding met de GABA-receptoren mogelijk, wat de specifieke werking van flunitrazolam bewerkstelligt in ons brein.

Flunitrazolam werking

De bekendste werking van flunitrazolam is het oproepen van slaap. Veel mensen die de RC uitgeprobeerd hebben, zagen het als een sterk slaapmiddel waarbij zelfs de kleinste hoeveelheden effecten veroorzaakten. Verder heb je effecten als:

  • Spierontspanning
  • Onderdrukking van spanning
  • Onderdrukking gevoelens

De research chemical heeft een fluctuerende halfwaardetijd, de tijd die nodig is om de helft van de stof uit het lichaam te verwijderen. De halfwaardetijd ligt namelijk tussen de 5 en 13 uur. De totale werkingsduur ligt tussen de 12 en 24 uur. 

Flunitrazolam ervaring

Doordat zelfs kleine hoeveelheden effecten teweegbrengen, is het heel makkelijk om te veel te nemen. Optimaliseer je ervaring en vermijd ongewenste bijwerkingen door nauwgezet de aanbevolen doseringen te volgen. Een ander gevaar is dat sommige mensen black-outs ervaren na inname. Ze kunnen zich kortom niet meer herinneren wat er na de inname van de RC is gebeurd. Dit leidt tot onveilige situaties, waarbij mensen ongelukken kunnen veroorzaken. Bovendien werden er bijwerkingen opgemerkt, zoals: vermindering van coördinatie, vermindering van cognitieve functies en andere geheugenproblemen.

Legaal te verkrijgen?

Flunitrazolam bevindt zich op het gebied van legaliteit in de meeste (zo niet alle) delen van de wereld in een grijs gebied. Dit betekent dat het niet specifiek als illegaal wordt beschouwd in enig land, maar individuen kunnen nog steeds worden vervolgd onder bepaalde omstandigheden, zoals onder analoge wetten, met de intentie om te verkopen of te consumeren. Andere research chemicals kopen die legaal onderzocht mogen worden? Koop ze via deze pagina en begin je experiment zo snel mogelijk. 

Gerelateerde berichten
  1. 4-FMA werking en ervaringen 4-FMA werking en ervaringen
  2. Wat is een opiaat? Wat is een opiaat?
  3. Hoelang werkt Ritalin? Hoelang werkt Ritalin?
  4. Wat zijn research chemicals? Wat zijn research chemicals?
Gerelateerde producten
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.