Deze week 15% korting op alles SARMs en voedingssupplementen en 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.
  • Home
  • Blog
  • Ostarine: de werking, ervaringen en bijwerkingen

Ostarine: de werking, ervaringen en bijwerkingen

Ostarine: de werking, ervaringen en bijwerkingen

Ostarine, ook bekend als MK-2866, is een selectieve androgeenreceptor modulator (SARM) die steeds populairder wordt onder sporters en fitnessliefhebbers. Dit middel wordt geprezen om zijn vermogen om spiermassa te vergroten, vet te verminderen en het herstel te versnellen zonder de ernstige bijwerkingen die vaak geassocieerd worden met anabole steroïden. In deze blog zullen we dieper ingaan op de werking van deze SARM en de algemene Ostarine ervaring die mensen met het middel hebben.

Wat is Ostarine?

Ostarine valt onder de selectieve androgeenreceptoren, afgekort SARM. Het wordt ook wel MK-2866 of Enobosarm genoemd. Binnen de wereld van sport is het een van de populairste SARMs, die bekendstaat om de spiergroei te bevorderen en het uithoudingsvermogen te verbeteren. Ostarine kent slechts relatief weinig bijwerkingen, waardoor MK2866 geschikt is voor zowel beginnende als ervaren sporters.

Werking van MK-2866

Ostarine hecht zich aan androgene receptoren, maar veroorzaakt geen oestrogeen. Het zorgt voor een toename van je spiermassa zonder dat overtollig vet zicht ophoop. Hierdoor zijn de bijwerkingen van deze SARM beperkt. Een gemiddelde cyclus van MK2866 duurt zes tot acht weken, waarbij je tussen drie en vier weken al resultaat merkt. Gebruik het middel nooit langer dan twaalf weken achter elkaar. Wanneer je stopt, is het zeer aan te raden om een Post Cycle Therapy te doen.

Ostarine ervaringen

Het feit dat Ostarine een van de meest verkochte SARMs is, laat al zien dat mensen over het algemeen positieve Ostarine ervaringen hebben. Met deze SARM kun je een aanzienlijke toename van je spiermassa realiseren en dat zonder al te veel nare bijwerkingen. Andere effecten van Ostarine zijn:

  • Meer kracht krijgen net zoals na inname van MK-677
  • Verbetering van je lichamelijke functies
  • Minder blessures
  • Vet verbranden
  • Toename droge spiermassa
  • Sterkere botten en gewrichten
  • Verhoging van stofwisseling
  • Toename bloedtoevoer naar spieren toe
  • Verbetering van je weefsel
  • Afname van ontstekingen
  • Beter humeur

Door het gebrek aan bijwerkingen kun je Ostarine prima met andere SARMs inzetten, zoals MK677 en Ligandrol en kan het tijdens zowel cutten als bulken gebruikt worden. 

Ostarine bijwerkingen

Er is nog weinig concluderend onderzoek gedaan naar de bijwerkingen van MK-2866, maar uit de online studies die zijn verschenen, bleken er weinig bijwerkingen verbonden te zijn met deze SARM. De bijwerkingen die er zijn, zijn ook relatief mild. Een aantal gedetecteerde bijwerkingen zijn: daling van testosteron en een lagere cholesterolspiegel.

Geschikte dosering

Wat een geschikte dosis is, is deels afhankelijk van je geslacht. Mannen kunnen 20 tot 30 milligram werkzame stof dagelijks hebben, terwijl bij vrouwen deze dosering iets lager ligt, namelijk tussen de 5 en 10 milligram. De dosering verdeel je over 2 á 3 innames per dag. MK 2866 is verkrijgbaar in capsulevorm en kun je in poedervorm kopen

Ostarine niet toegestaan bij sport

MK 2866 wordt veelal gebruikt bij boksen, bodybuilding en crossfit, omdat de SARM een versteviging van de gewrichten veroorzaakt en tevens ook meer beweeglijkheid in de gewrichten. Let wel op dat Ostarine is opgenomen op de dopinglijst van verscheidene sportorganisaties. Dit houdt in dat je MK-2866 niet mag innemen in competitieverband of sportevenementen, want dit kan leiden tot diskwalificatie.

Related Products
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.