Nu 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Wat is bromazolam?

Wat is bromazolam?

Bromazolam is een chemische stof die behoort tot de synthetische benzodiazepinen. Het wordt voornamelijk gebruikt in de voorgeschreven medische industrie voor zijn kalmerende en slaap bevorderende effecten. Het is verwant aan bekende medicijnen zoals diazepam en alprazolam. Het heeft een vergelijkbare chemische structuur en werking als andere benzodiazepines. Deze blog zal dieper ingaan op deze Nieuwe Psychoactieve Stof (NPS). De variant die Funcaps op haar website verkoopt is enkel voor onderzoeksdoeleinden en dient niet verward te worden met voorgeschreven medicatie.

Wat doet bromazolam?

Bromazolam, ook wel XLI-268, werkt door het versterken van de werking van de neurotransmitter gamma-aminoboterzuur (GABA) in de hersenen. GABA heeft een remmend effect op het zenuwstelsel, wat resulteert in een kalmerend en ontspannend effect. Dit verklaart waarom XLI-268 vaak wordt voorgeschreven bij angst- en slaapstoornissen. Bovendien zorgt de NPS ervoor dat de spieren verslappen en een betere nachtrust bewerkstelligd wordt.

Is bromazolam legaal?

Bromazolam valt onder de Nieuw Psychoactieve Stoffen en als zodanig valt het middel onder de Warenwet en niet de Opiumwet. De Warenwet schrijft voor dat de productie en verkoop van XLI-268 is toegestaan zo lang het ingezet wordt als research chemical en niet voor menselijke consumptie. In sommige andere landen is het middel wel illegaal. Twijfel je? Raadpleeg dan de respectievelijke wetten van het desbetreffende land of regio. Wil je bromazolam kopen? Dat doe je hier!

Hoeveel bromazolam innemen dagelijks?

Over het algemeen wordt XLI-268 vervaardigd in pillen. Uit studies is gebleken dat een goede dosering voor XLI-268 0.5 milligram á 3 milligram werkzame stof per dag kan bevatten. Volgens diezelfde ervaringsrapporten heeft een reguliere pil een werking van 6 á 8 uur. De piek wordt al binnen een uur ervaren. Mix deze NPS nooit met andere research chemicals, zoals opioïden, en alcohol.

Hoelang blijft bromazolam in je bloed?

De groep waartoe bromazolam behoort, de benzo’s, kunnen tot wel 24 uur na inname in een bloedtest aangetoond worden. Lees hier meer over benzodiazepines. Bij een speekseltest kun je XLI-268 nog zelfs meerdere dagen aantonen en in een urinetest wordt het middel zelfs 10 dagen later nog gevonden. Met een haartest kun je de benzodiazepine tot drie maanden later nog aantonen.

Wat is vergelijkbaar met bromazolam?

Er zijn verschillende stoffen die vergelijkbaar zijn met XLI-268. Hier zijn enkele voorbeelden:

  • Alprazolam behoort tot dezelfde klasse van geneesmiddelen als bromazolam, namelijk de benzodiazepines. Het wordt gebruikt voor de behandeling van angststoornissen en paniekaanvallen.
  • Diazepam is een ander benzodiazepine dat vergelijkbaar is met XLI-268. Het heeft kalmerende, spierontspannende en angstverminderende effecten. Diazepam wordt vaak voorgeschreven bij angststoornissen, slapeloosheid en epilepsie.
  • Etizolam is een thienodiazepine en heeft vergelijkbare eigenschappen als benzodiazepines. Het wordt gebruikt voor de behandeling van angststoornissen, slapeloosheid en spierkrampen.

Wat doet pyrazolam?

Naast de andere stoffen, valt pyrazolam ook onder de benzodiazepines. Daarom heeft dit middel dezelfde effecten als sommige benzo’s: proefpersonen ervaren minder angst, hun lichamen ontspannen meer en de ledematen verslappen. Lees hier meer over pyrazolam en ga vandaag nog je dosis pyrazolam kopen. Je interesse begint vandaag, je onderzoek begint morgen! Bestel je namelijk op tijd, dan versturen we het vandaag nog!

Gerelateerde berichten
  1. 4-FMA werking en ervaringen 4-FMA werking en ervaringen
  2. Wat is een opiaat? Wat is een opiaat?
  3. Hoelang werkt Ritalin? Hoelang werkt Ritalin?
  4. Wat zijn research chemicals? Wat zijn research chemicals?
Gerelateerde producten
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.