Nu 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

2-MMC werking en ervaringen

2-MMC werking en ervaringen

2-MMC, voluit bekend als 2-Methylmethcathinone, is een synthetische stof die behoort tot de categorie van research chemicals. Het is een veelbesproken chemical, die bekend staat de vervanger van de onlangs illegaal geworden 3-CMC. In deze blog zullen we je alles vertellen wat je moet weten over 2MMC, van de werking tot de juiste dosering! We zijn de funspecialist voor een reden!

Wat is 2-MMC?

2-MMC is een synthetische stof, die behoort tot de cathinonen. Deze groep research chemicals staat bekend om de psychoactieve effecten. Bovendien stimuleren de cathinonen en bevorderen ze de aanmaak van stofjes in de hersenen, die helpen bij het verhogen van energie en euforische gevoelens. Het is een groep chemicals die wat betreft werking lijkt op amfetaminen zoals speed en MDMA. Bekijk op deze pagina andere synthetische cathinonen.

2MMC, wat zijn de effecten?

2MMC is nog weinig onderzocht, maar men heeft uit ervaringsrapporten kunnen afleiden dat de effecten ongeveer hetzelfde zijn als die van 3-MMC, 4-MMC en 3-CMC. Dit zou betekenen dat je na een dosis 2 MMC dingen voelt als:

  • Meer energie
  • Alertheid
  • Grotere zelfverzekerdheid
  • Meer empathie
  • Gevoel van samenhorigheid
  • Toegenomen libido
  • Gevoel van openheid

Hoe werkt de RC?

2-MMC stimuleert de hersenen tot aanmaak van de stofjes dopamine en serotonine. Dit zijn chemische boodschappers, die zorgen voor euforie en een verhoogd energielevel. Het niveau van deze chemische stofjes wordt door de RC verhoogd. Hoe lang werkt de research chemical nu? De precieze werking van de RC kan variëren en zo ook de werkingsduur. Er is nog niet veel onderzoek naar dit middel gedaan, waardoor er nog veel niet bekend is. Uit ervaringsstudies blijkt echter dat het middel 3 tot 6 uur kan aanhouden. 2 MMC zou een milder effect vertonen dan 3-MMC.

Hoe snel werkt 2MMC?

De duur van de effecten kan sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren. Allereerst is er de dosis; de hoeveelheid die je inneemt, speelt een cruciale rol. Daarnaast is de zuiverheid van de stof van invloed; hoe zuiverder, hoe langer de effecten vaak aanhouden. Ook telt jouw persoonlijke ervaring mee; ervaren mensen kunnen anders reageren dan leken. Ten slotte spelen je individuele biologische factoren een rol. Over het algemeen begint de werking van 2 MMC binnen enkele minuten tot een half uur na inname en kunnen deze effecten tot 3 tot 6 uur aanhouden. Het hoogtepunt van de RC treedt meestal op na 1-2 uur na inname, en op dat moment worden de effecten het intenst. Na dit hoogtepunt neemt de intensiteit geleidelijk af, en sommige gebruikers kunnen vermoeidheid ervaren.

Risico’s

Aangezien er nog weinig uitsluitend onderzoek over het middel bekend is, is er onduidelijk wat een gevaarlijke dosering is. Bovendien weet men niet of het middel ingenomen kan worden met andere research chemicals, medicijnen of alcohol. Wel is uit de aanwezige ervaringsrapporten duidelijk geworden dat het middel verslavend kan werken, aangezien mensen die het middel hadden ingenomen, bij wilden nemen.

2MMC: Dé vervanger van 3-CMC

Sinds september 2024 is de research chemical 3-CMC verboden en 2-MMC dient zich aan als de perfecte vervanging van 3 CMC. Lees in dit artikel meer over wat 3-CMC is en hoe het lijkt op 2 MMC. Het is chemisch analoog aan 3-CMC en bovendien vertoont 2 MMC dezelfde stimulerende en psychoactieve effecten als 3CMC. Dus wil je de effecten van 3-CMC onderzoeken en ben je op zoek naar een legaal alternatief? Schaf dan hier jouw 2MMC aan.

Kun je nog 2-MMC kopen?

In het kort, ja. In tegenstelling tot het recentelijk illegaal geworden 3CMC, is 2 MMC nog niet verboden. De overheid is wel bezig met een wet, die meerdere research chemicals in een keer verbiedt. De wet staat vooralsnog gepland in 2023. Deze wet zou 2 MMC dan ook illegaal maken.

Gerelateerde berichten
  1. 4-FMA werking en ervaringen 4-FMA werking en ervaringen
  2. Wat is een opiaat? Wat is een opiaat?
  3. Hoelang werkt Ritalin? Hoelang werkt Ritalin?
  4. Wat zijn research chemicals? Wat zijn research chemicals?
Gerelateerde producten
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.