Nu 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.
  • Home
  • Blog
  • Pyrazolam kopen? Lees hier alles over de werking

Pyrazolam kopen? Lees hier alles over de werking

Pyrazolam kopen? Lees hier alles over de werking

Pyrazolam valt onder de Nieuwe Psychoactieve Stoffen, want het is een designer benzodiazepine die pas in 2012 op de markt kwam. Wil je pyrazolam kopen? Je vindt het op deze pagina. Er is weinig bekend over de effecten en bijwerkingen van het middel dientengevolge. Wil je echter meer weten over de pyrazolam werking en ervaring? Deze blog zal proberen wat antwoorden te geven. 

Wat is pyrazolam?

Pyrazolam behoort tot de designer benzodiazepines. De effecten die de research chemical teweeg brengen. Er is wel nog weinig bekend over de precieze effecten en risico’s van de RC. Dit komt, doordat de pyrazolam gemaakt is in laboratoria in tegenstelling tot de normale benzodiazepines. Onderzoek op deze pagina meer benzodiazepines. Er zijn kortom veranderingen aangebracht aan de research chemical wat andere effecten en neveneffecten kan teweegbrengen. Daarom is onderzoek naar pyrazolam en de werking van belang.

Wat is de pyrazolam werking?

Doordat de pyrazolam behoort tot de benzodiazepines, kan gesteld worden dat de RC over het algemeen kalmerende en angst verminderende effecten veroorzaakt. De chemische structuur van de NPS bevat een diazepine-ring, die in contact staat met de pyrazoolring. Hierdoor kan pyrazolam zich binden aan de specifieke receptoren voor GABA. GABA is een neurotransmitter die de activiteit van zenuwcellen vermindert.

Wat zijn pyrazolam effecten?

Wat je merkt van de pyrazolam, varieert per persoon, de dosering die ingenomen wordt en de manier waarop je pyrazolam tot je neemt. Dit leidt tot effecten als ontspanning, euforie en kalmte. Angsten worden onderdrukt en stress wordt verminderd. Bovendien gaat pyrazolam slapeloosheid tegen en kan het epilepsie behandelen. De research chemical werkt wel slechts kort, waarna de effecten snel afnemen. De werkingsduur is gezet op ongeveer 6 á 10 uur.

Eventuele risico’s van de research chemical

Er komen echter uit meerdere ervaringsrapporten ook mindere bijwerkingen naar voren. De research chemical zou zo hallucinaties kunnen veroorzaken en een gevoel van dissociatie teweeg kunnen brengen. Ook kan je waarnemingsvermogen veranderen en hoor je zelfs in studies van risico’s als:

  • Geheugenverlies
  • Slaperigheid
  • Duizeligheid
  • Verwarring 
  • Verslavingsgevaar
  • Levensgevaarlijke bijwerkingen in combinatie met alcohol, medicijnen of andere research chemicals. 
  • Slappe ledematen. Hierin lijkt pyrazolam op flunitrazolam. Lees meer over deze RC in dit artikel.

Pyrazolam ervaringen

Online ervaringsstudies laten de ervaringen van onderzoekers zien en deze waren vooral positief. Veel mensen beschrijven de effecten van de research chemical als psychedelisch en stimulerend. Er zijn proefpersonen geweest die blijk gaven van visuele en auditieve hallucinaties. Bovendien lieten zij dissociatieve effecten zien. Wel kwam uit deze rapporten ook de kracht van de NPS naar voren, dus het is raadzaam het middel met tact en voorzichtigheid te onderzoeken. 

Gerelateerde berichten
  1. 4-FMA werking en ervaringen 4-FMA werking en ervaringen
  2. Wat is een opiaat? Wat is een opiaat?
  3. Hoelang werkt Ritalin? Hoelang werkt Ritalin?
  4. Wat zijn research chemicals? Wat zijn research chemicals?
Gerelateerde producten
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.