Nu 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Wat is een kietelaar?

Wat is een kietelaar?

Ben jij niet vies van een beetje kriebelen en kroelen? Dan is een kietelaar precies wat jij en je partner zoeken om jullie avonturen net iets sensueler te maken. Maar wat is een kietelaar en hoe zorg je dat dit attribuut zorgt voor de ultieme beleving in de slaapkamer? Wij vertellen je er alles over.

Kietelaar om te verwennen

Een kietelaar is een leuke en laagdrempelig seksspeeltje om je seksuele horizon te verbreden. Je kunt hem gebruiken om je partner te verwennen, maar schroom vooral niet om hem ook te gebruiken als je zelf gekieteld en geprikkeld wilt worden. Een kietelaar is meestal een stok met daaraan een voorwerp dat jouw intieme zones (en alle andere vezels in je lijf) weet te prikkelen. Denk bijvoorbeeld aan een veertje. Daarna is het aan jou en/of je partner om uit te zoeken wat jullie fijn vinden om te doen. Gebruiken jullie het tijdens het voorspel of in the heat of the moment? Het kan allemaal. Wil je elkaar nóg meer verwennen? Kijk dan eens of je de sterkste poppers aankan in de slaapkamer!

Waarom vinden we kietelen zo fijn?

Kietelen haalt het speelse in ons naar voren. Dat is toch juist wat je zoekt tijdens de seks? Een kietelaar kan je dus helpen om deze kant naar boven te halen, zodat je je uiteindelijk vrijer voelt om nieuwe dingen te proberen in de slaapkamer. Het zorgt ervoor dat je de controle beter los kunt laten en je je volledig kunt overgeven aan het moment. Kijk je echt naar de wetenschap rondom kietelen, dan is bewezen dat met kietelen endorfine wordt aangemaakt. Deze stof zorgt ervoor dat je plezier en een euforisch gevoel ervaart. De kietelaar stimuleert je zenuwstelsel op een positieve manier; je ademhaling zal stijgen en uiteindelijk zullen je ook opgewonden raken. Echter moet je er wel rekening mee houden dat niet iedereen kriebelen fijn vindt. Als je dus de kietelaar voor verwennen gebruikt, spreek dan goed met elkaar af wat je wel en niet prettig vindt.

Manieren om de kietelaar te gebruiken

Zoals we al zeiden, kun je de kietelaar op verschillende manieren gebruiken. Zo kun je met een kietelaar ook masseren. Ga op je buik liggen of laat je partner op zijn of haar buik liggen. Kriebel vervolgens met de kietelaar langzaam van de schouders naar de onderrug. Als jullie het fijn vinden, kunnen jullie het kietelen ook afwisselen met een massage met de handen. Dit helpt nog meer om te ontspannen en de connectie te voelen met elkaar.

Durf je het wat spannender te maken? Dan kun je de kietelaar langzaam bewegen naar de intiemere en gevoeligere zones. Je kunt bijvoorbeeld met de kietelaar de lippen en oren aanraken en vervolgens de nek en tepels kietelen. Zorg daarna voor nog meer opwinding door ook de kietelaar te gebruiken op de dijen en de echte intieme zones. Vinden jullie het kietelen allebei fijn? Dan kun je ook werken met bondagematerialen, zodat jij of je partner zich minimaal kunnen verzetten tegen het tintelende gevoel en daardoor juist nog meer genot ervaren.

Scoor je seksspeeltje bij Funcaps

Wil je experimenteren met een kietelaar en andere attributen? Bekijk dan de seksshop en scoor een heerlijke massageolie, de beste vibrators of een stimulator voor je clitoris! Kortom, met onze producten beleef je altijd een avontuur in de slaapkamer.

Gerelateerde berichten
  1. Wat is dubbele penetratie en hoe kun je je erop voorbereiden? Wat is dubbele penetratie en hoe kun je je erop voorbereiden?
  2. Seksspeeltjes voor mannen Seksspeeltjes voor mannen
  3. Is een anaal douche gezond? Is een anaal douche gezond?
Gerelateerde producten
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.