Psilocybe Maestro Truffels - 15gram

De Truffels worden geleverd in zakjes van 15gram

SKU
Psilocybe Maestro Truffels - 15gram
€ 14,50

Magic Truffels Maestro informatie

De Magic Truffels Maestro is een combinatie van de Utopia en Hollandia Magic Truffels. Deze soort heeft een ontwikkelingstijd van +- 10 maanden. Door middel van een perfect ontwikkeld kweekprogramma kan deze truffel langer groeien, en krijg je een truffel van zeer hoge kwaliteit. Het niveau van Psilocybe en hallucinogene drugs krijg je daardoor zo hoog mogelijk!

    De Psilocybe Utopia is een heel bijzonder type sclerotia. Het is een van de sterkste truffels op de markt. Het is een variant van de beroemde Psilocybe Atlantis, en het dankt zijn naam aan de bijzondere hallucinaties die je vaak met deze truffels krijgt. De Utopia geeft je sterke visuals, je merkt het door je hele lichaam en hebt een sterke verbinding met de natuur. De Psilocybe Hollandia is een nieuwe Magic Truffel en is een van de sterkere Magic Truffels. De truffel is twee keer zo sterk als de Mexicana truffel en wordt soms vergeleken met paddo's. De visuele trip is enorm kleurrijk. Hij heeft niet zo een zure smaak dan andere Magic Truffels. Zoals de naam al doet vermoeden, is de Hollandia in Nederland ontwikkeld met behulp van een speciale kweektechniek. Deze speciale truffel is perfect voor de meer gevorderde psychonauten!

     

    Wij raden aan om de truffels rauw te eten. Voor het beste effect, op een lege maag. Zorg ervoor dat je je laatste maaltijd maximaal 2-4 uur voor je trip eet. Het drinken van cafeïnehoudende dranken kun je beter niet doen. Kauw goed op de Truffels; het helpt het lichaam om de psychoactieve stoffen te absorberen en het helpt tegen misselijkheid. Geen zin in de smaak van Magic Truffels? Eet de truffels met een handvol noten, wat thee of in soep.
  • 2-3 weken ongeopend houdbaar. Bewaren in een koeling!
  • No Related Posts