Whatsapp ons: +31 6 10 84 83 86

Hybrid, THC Hoog, THC bomb, fris zuur smaakje

Amnesia Lemon Kush een hybride soort voorkomend uit Hind x OG Kush en Amnesia Haze. Beide hierboven genoemde soorten zijn zeer bekend en geliefd het is dan ook geen wonder dat de Amnesia Lemon Kush een superkruising is. Men kan van deze cannabisplant plakkerige buds verwachten die je ogen zullen verblinden. De Amnesia Lemon Kush kan worden beschouwd als een echte THC Bomb.

Prijzen zijn per zaadje!

Seedshop

Amnesia Lemon Kush zaden

€ 7,00

HOEVEELHEIDBESPAARPRIJS PER STUK
329% € 5,00
543% € 4,00
1046% € 3,75
1550% € 3,50
2057% € 3,00
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product Details

Omschrijving

Amnesia Lemon Kush zaden informatie

Doordat haar sativa genen de leiding hebben in deze plant heeft zij een bloeiperiode van 10 weken, dit ziet je echter terug in de opbrengst want deze is torenhoog. Teruggekeken naar haar voorouders  Hindu Kush (indica) x Amnesia Haze (sativa) hebben zijn haar beide ouders extreme THC producenten waardoor de Amnesia Lemon Kush een knaller van een THC bom is. Haar THC-gehalte is dan ook zeer hoog en één van onze sterkste soorten in ons assortiment.

Amnesia Lemon Kush wiet kweken

Genetisch gezien is deze wietplant 50% Sativa en 50% Indica en is dus een Hybride soort. Door haar sativa genen wordt deze plant iets groter dan gemiddeld, binnen namelijk: 80 - 120 cm en buiten 110 - 160 cm. Wanneer we kijken naar de opbrengsten is deze binnen tussen de 400 - 550 gram/m2 en buiten tot wel 600 gram/m2. De Amnesia Lemon Kush valt behoort dus tot de hoge opbrengers. Een bloeiperiode van 10 weken en een zeer hoog THC-gehalte tot wel 25%. De high van deze kanjer slaat dan ook in als een bom.

Amnesia Lemon Kush buiten

Binnen zal zij vrij compact blijven, terwijl wanneer je haar in de buitenlucht plaatst zij toch wel wat ruimte in beslag zal nemen. Door haar sativa genen heeft zij meer ruimte nodig dan de gemiddeld wietplant. Het is dus van belang de wietzaden niet te kort op elkaar te zaaien. Geef haar maar lekker veel ruimte 1 meter is prima. Voor schimmels en andere plagen hoeft men zich minder druk te maken omdat deze wietsoort van nature een hoge schimmelresistentie heeft. Zij kan dan ook prima worden geplaatst in meer vochtige omgevingen en zal dan alsnog uitmonden tot een prachtige harsrijke plant met loodzware toppen.

Smaak & Geur

De smaak van de Amnesia Lemon Kush is een unieke mix van de Amnesia Lemon en Bubba Kush. Hierdoor heeft zij een frisse lemon smaak met echte aardse en houtachtige ondertonen van de Kush. De geur is sterk met een iets wat zure geur.

Medisch en effect Amnesia Lemon Kush zaden i

Medicinaal komt de Amnesia Lemon Kush uitermate goed tot zijn recht. Doordat deze plant veel weg heeft van de haze zal zij je mentale rust laten opzoeken en pijn laten vergeten. Daarnaast zal het ook de pijn letterlijk onderdrukken doordat de indica genen juist een verdovend effect heeft op het lichaam wat zal leiden tot ultieme ontspanning. Voor medicinaal gebruik wordt deze soort aangeraden voor: pijn, depressie, angst en insomnia

Door het zeer hoge THC-gehalte is zij in staat een hevige lichamelijke en mentale high te realiseren. Zelfs een ervaren roker kan voor verassingen komen te staan, het is dan ook raadzaam niet te veel in één keer te consumeren. Lichamelijk kom je in een ontspannen toestand waar je lichaam ook zwaar en verdoofd aanvoelt, daarnaast zal zij je geestelijk naar een hoger niveau brengen. Het effect op de geest komt terug in een zweverige euforische vorm. De haze en kush genen van deze soort brengen een balans tussen een lichamelijke- en geestelijke high.

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.