Whatsapp ons: +31 6 10 84 83 86

Sativa, lang bloeier, hoge opbrengst, oppepend, hoog in THC

Door te kruisen met White Widow is Amnesia kweken nu ook voor beginners mogelijk. De kenmerken van Amnesia zijn grotendeels bewaard gebleven in het eindproduct. Deze wietzaadjes zijn echter een stuk eenvoudiger te kweken. Een echte aanrader en één van de meest verkochte soorten uit ons assortiment.

Prijzen zijn per zaadje!

Seedshop

Amnesia x White Widow zaden

€ 7,00

HOEVEELHEIDBESPAARPRIJS PER STUK
329% € 5,00
543% € 4,00
1046% € 3,75
1550% € 3,50
2057% € 3,00
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product Details

Omschrijving

Amnesia 9 weken zaden

Amnesia x White Widow staat ook wel bekend als de 9 weken Amnesia en benoemd als de "Original Amnesia". Door de Amnesia Haze plant te kruisen met White Widow heeft zij een 9 weken bloeiperiode en is zij veel makkelijker te kweken. Veel kwekers kiezen ervoor om liever iets sneller te oogsten dan dat hij langer dan 10 weken moet wachten zoals bij de bloeiperiode van de Amnesia Haze. Het overgrote gedeelte "Amnesia" dat wordt gekweekt is daadwerkelijk de Amnesia x White Widow. Deze kruising heeft het voordeel dat deze veel beter controleerbaar is in hoogte en blijft deze net zo productief als de normale Amnesia. Het sativa dominantie percentage in deze strain is ook zeer hoog namelijk 75% en de karaktereigenschappen van de Amnesia Haze worden dan ook 100% behouden.

Amnesia wiet kweken

Een sativa dominante plant (75%) die binnen 9 weken klaar is voor de oogst. Ten opzichte van andere soorten heeft zij een gemiddelde lengte, binnen namelijk: 80 - 120 cm en buiten tot wel 160 cm. Haar opbrengst is hoog en kan tot 550 gram/m2 binnen opleveren en buiten net even iets meer tot wel 600 gram/m2. Haar schimmelresistentie is zeer hoog wat haar beter bestand maakt tegen vochtige omgevingen, drogere plaatsen bevorderen de groei echter vele malen beter. 

Deze wietsoort vereist aandacht. Deze soort kan sterke verlichting en voeding goed aan en zal de opbrengst aanzienlijk doen verhogen. Wil je binnen een korte tijd een hoge opbrengst dan is een hoge EC van belang. Doe je dit goed dan kunnen de THC-gehalten oplopen tot wel 20% en houd je een berg van glinsterende loodzware toppen over waar je vrolijk van zult worden.

Medisch en effect Amnesia x White Widow

 

Het effect heeft voornamelijk betrekking tot de geest, hierdoor zullen dan ook geestelijke kwalen als angst en depressie worden verlicht. Doordat je gedachten even worden uitgeschakeld heb je geen tijd om aan negatieve gedachten te kunnen denken. Je komt terecht in een kalme sfeer waar je even lekker kunt wegdromen, je blijft echter wel in staat om deel te nemen aan sociale activiteiten.

Smaak en geur Amnesia x White Widow

De smaak van de Amnesia x White Widow komt sterk overeen met dat van de Amnesia Haze. Een scherpe zure citrus geur en een sterke smaak. Deze sterke smaak bestaat uit "zoete citrus" en "scherpe ondertonen".

Angst 10   Euforie 10
Depressie 8   Relax 6
Pijn 6   Creatief 6
Eetlust 4   Droge mond 4
Misselijkheid 4   Droge ogen 2
Àmnesia x White Widow eigenschappen
Geslacht ♀ Feminized
Bloei 9 weken
Genetica 75% Sativa / 25% Indica
Dominantie Sativa dominant
Hoogte indoor 80 - 120 cm
Hoogte outdoor 110-160 cm
Opbrengst binnen 400-550 gram/m²
Opbrengst buiten 450-600 gram/m²
Schimmelresistentie Zeer hoog
Kweek moeilijkheidsgraad Makkelijk
Effect Blij, oppeppend, energiek, sociaal
Medicinaal positieve werking Stress, depressie, hongerig, pijn
Sea of Green Geschikt
SCROG Geschikt

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.