Big Haze Autoflower zaden

Big Haze Autoflower zaden

Big Amnesia Autoflower zaden

Big Amnesia Autoflower zaden

Big Cheese Autoflower zaden

Big Cheese Autoflower zaden

Big Haze Autoflower zaden

Sativa, wereldwijd bekend, THC bomb, buitenkweek, geweldige opbrengsten

Haze XXL Autoflower bloeit na 11-12 weken vanaf ontkiemen af met een opbrengst die kan oplopen tot boven de 200 gram in onze regio. In zuidelijke landen zijn opbrengsten mogelijk van 300-400 gram. Het is dan ook niet raar dat zij tot Spaanse favoriet is bekroond.

Prijzen zijn per zaadje!

€ 7,00
SKU
Big-Haze-Autoflower-zaden

HOEVEELHEIDBESPAARPRIJS PER STUK
321% € 5,50
536% € 4,50
1039% € 4,25
1543% € 4,00
2054% € 3,25
7064% € 2,50

Big Haze autoflower zaden

Big Haze Autoflower is een gefeminiseerde én automatisch bloeiende Haze-hybride van Hy Seeds. Ze bestaat voor zo’n 70 procent uit sativa, een klein beetje indica en 20 procent ruderalis. De Big Haze Autoflower kan een aangenaam formaat bereiken van 75 tot 150 centimeter. Het formaat van de planten is wel afhankelijk van de pot waar je hem in zet. Hoe meer ruimte hoe beter zij tot haar recht zal komen. Ze kan een hele berg aan zonne-energie absorberen en dit is ook terug te zien in haar opbrengst.

Big Haze autoflower zaden kweken

Zet je de Big Haze Autoflower in de volle grond op een plekje waar ze rustig van de zon kan genieten, dan zal ze zeer waarschijnlijk haar maximale hoogte van 150 centimeter wel halen. Wil je haar liever wat kleiner houden, bijvoorbeeld binnen in een compacte kweektent, dan kan dat ook. Simpelweg door haar in een pot te zetten. In een 12-liter-pot zal ze ongeveer 60 centimeter halen. Je hebt het dus zelf voor het kiezen hoe en wanneer je deze Haze kweekt. In tegenstelling tot de normale autoflower is deze big-variant in staat tot wel 30% meer opbrengst te genereren. De schimmelresistentie van deze Haze is hoog en zal ook buiten minder onderhoud nodig hebben. Daarbij komt nog dat dankzij haar korte cyclus deze soort sowieso niet zo snel last krijgt van toprot. Ze produceert wel iets meer blad dan een reguliere Haze, maar dat is een ruderalis-eigenschap die je bij zowat alle automatisch bloeiende wietsoorten ziet.

Smaak en geur

Zoals bijna alle Haze-soorten heeft ook deze autoflower-variant een zoete exotische smaak. De geur is doordringend en sterk, een cannabisliefhebber vindt dit fantastisch, maar helaas geldt dit niet voor iedereen. Het is dan ook raadzaam rekening te houden met eventuele geuroverlast.

Medicinaal en effect

Het THC-gehalte is hoog en deze Haze geeft je een krachtig energetisch effect met een milde lichamelijke werking. Daarnaast een zwevende euforie dat door velen als prettig wordt ervaren. Haar effect is voornamelijk gericht op het brein en men zal dan ook een fijne euforie kunnen ervaren. Hierdoor heeft zij een positieve werking op pijn en depressie. Daarnaast kan is zij ook een sterke pijnstiller dat haar ook voor chronische varianten van pijn geschikt maakt. De haze zullen je gedachten laten afdwalen, maar een stuk minder dan de Big Amnesia Haze zaden. Je blijft net iets meer helder zodat je minder vergeetachtig zult zijn.

Pijn 10   Euforisch 10
Depressie 6   Creatief 8
Angst 6   Energiek 6
Eetlust 4   Focus 2
Misselijkheid 2   Relax 2

 

De Big Haze autoflower zaden in cijfers

Geslacht ♀ Feminized autoflower
THC Hoog
CBD Laag
Genetica 70% Sativa / 10% Indica / 20% Ruderalis
Dominantie Sativa
Bloeiperiode 9-10 weken
Hoogte binnen 60-90 cm
Hoogte buiten 75 - 150 cm
Opbrengst binnen 400 - 550 gram/m²
Opbrengst buiten 450 - 600 gram/m²
Schimmelresistentie Hoog
Kweekniveau Makkelijk
Effect Blij, euforisch, oppeppend
Medicinale werking Honger, depressie, stress
Sea of Green Ja
SCROG Ja
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.