Nu 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

2CB FLY ervaringen

2CB FLY ervaringen

2C-B FLY is een psychoactieve stof die tot de klasse van fenethylaminen behoort en wordt gebruikt voor zijn hallucinogene effecten. In dit artikel zullen we dieper ingaan op wat 2C-B FLY precies is en wat de gemiddelde 2CB FLY ervaringen zijn, die uit de online studies en ervaringsrapporten over de stof naar voren komen. 

Wat is 2CB-FLY?

2CB FLY is een research chemical die valt onder de familie fenethylaminen waar ook stoffen als 2C-C en 2C-B onder vallen. De volledige naam van de chemical is: 8-bromo-2,3,6,7-benzo-dihydro-difuran-ethylamine. 2C-B-FLY staat bekend als psychedelisch middel, waardoor het effecten laat zien als een verandering van waarneming en hallucinaties. De RC werd ontwikkeld in de jaren zestig van de vorige eeuw door onderzoekers onder leiding van de Amerikaan Alexander Shulgin en werd in 1996 gesynthetiseerd door Aaron Monte. 

2CB versus 2C-B-FLY

2C-B FLY is een derivaat van de bekende psychedelische verbinding 2C-B. Het is echter niet dezelfde stof. Er zitten kleine verschillen tussen beide. Zo blijkt uit ervaringsrapporten dat 2C-B FLY een langere werkingsduur heeft en een krachtigere werking dan 2CB. Hierdoor kan met 2CB FLY bijvoorbeeld een bijna spirituele ervaring opgeroepen worden. 

Werking 2CB-FLY

Wat betreft de chemische structuur lijkt 2CB FLY verwant aan DOM en DOB. Het is echter sterker dan deze stoffen, want het heeft een fenylring gebonden aan de R2 en R5 aminogroep. Bovendien ligt de methylgroep op R4. 2-CB-FLY bindt zich aan de 5-HT2A-serotoninereceptor en activeert deze. Hierdoor kunnen hallucinaties ontstaan en verandert je stemming en de perceptie van de werkelijkheid. De krachtige effecten ontstaan dus door deze grote bindingsaffiniteit. Bovendien worden neurotransmitters als serotonine, dopamine en noradrenaline in het lichaam verhoogd. 

2CB FLY ervaringen

2 CB FLY staat dus bekend als psychedelisch middel. Uit online studies en ervaringsrapporten komen over het algemeen positieve ervaringen naar voren. Het is een krachtig middel en de effecten houden lang aan. Wat zijn echter de effecten? Bij 2C-B FLY zul je ervaren:

  • Levendigere kleuren
  • Helderheid van objecten nemen toe
  • Hallucinaties op visueel en auditief gebied
  • Euforische gevoelens
  • Verandering in denkproces
  • Spirituele verheffing bij hogere doses
  • Onthechting van werkelijkheid bij hogere doseringen
  • Gevoelens van verbondenheid
  • Andere waarneming van tijd
  • Verhoogde empathie
  • Meer emotionele expressie

2CB-FLY ervaringen met duur en dosering

Wat de gemiddelde 2CB FLY ervaringen zijn, is mede afhankelijk van de dosering die de proefpersonen genomen hebben. Over het algemeen kan gesteld worden dat de effecten twee tot vijf uur aanhouden. Het begin van de effecten begint twintig á zestig minuten na inname. Bij hogere doseringen neemt de kracht van de hallucinaties toe tot het bijna een spirituele ervaring wordt. De dosering moet liggen op ongeveer tien tot twintig milligram werkzame stof. Een lichte dosis bevat vijf tot tien milligram werkzame stof, terwijl hoge doseringen zeker twintig tot dertig werkzame stof bevatten. 2C-B-FLY krijg je in pilvorm en wordt oraal ingenomen.  

Gerelateerde berichten
  1. 4-FMA werking en ervaringen 4-FMA werking en ervaringen
  2. Wat is een opiaat? Wat is een opiaat?
  3. Hoelang werkt Ritalin? Hoelang werkt Ritalin?
  4. Wat zijn research chemicals? Wat zijn research chemicals?
Gerelateerde producten
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.