Nu 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

2f-ketamine ervaring

2f-ketamine ervaring

De opkomst van nieuwe psychoactieve stoffen (NPS) heeft de afgelopen jaren voor veel opwinding en discussie gezorgd. Een van deze, toch al bekende, nieuwkomers is 2F Ketamine, een chemische verbinding die qua structuur lijkt op ketamine, een bekend dissociatief verdovingsmiddel dat oorspronkelijk werd ontwikkeld als pijnstilling. In deze blog gaan we dieper in op de algemene 2f-Ketamine ervaring, waarbij we ook stil staan bij de effecten en risico’s van deze NPS! Een goed geïnformeerd persoon telt voor twee, zo hoef je vanaf nu naar nog maar één plek voor je vragen over alles wat leuk is: Funcaps, dé Fun Specialist!

Wat is 2F-Ketamine?

2F-Ketamine, ook wel bekend als 2f dck, is een synthetische stof die behoort tot de klasse van dissociatieve anesthetica. Het staat bekend om zijn vermogen om hallucinogene effecten te veroorzaken, vergelijkbaar met die van ketamine. Het verschilt echter van zijn voorganger, doordat het een fluoridegroep heeft in plaats van een chloridegroep. 2fdck valt onder de research chemicals, waardoor het legaal verkocht mag worden om onderzoek mee te doen. Sinds 2016 is 2f ketamine te vinden op de markt, waardoor er nog weinig onderzoek is gedaan naar deze RC. Gelukkig is er Funcaps, die onderzoek voor jou doet! We zijn het internet afgegaan om gebruikersrapporten te vinden en deze ervaringen, op zowel onderzoeks- als gebruiksgebied, te noteren! Het is niet toegestaan om dit te verkopen of kopen voor gebruiksdoeleinden, maar blijkbaar wordt het hier alsnog voor gekocht.

Hoe werkt 2F Ketamine?

2F-Ketamine behoort tot de dissociatieve tripmiddelen, waarbij jij je voelt alsof geest en lichaam gescheiden zijn. Ook kan het middel je gevoel voor tijd en ruimte compleet aanpassen. Bovendien voel je je minder pijn, daarom wordt de ‘normale’ ketamine ook wel gebruikt in de zorg als pijnstiller. Als laatste kunnen effecten van het middel euforische gevoelens zijn en een toename van je conceptueel denken. Muziek en films worden intenser ervaren tot op het punt dat iemand zich in de muziek of film waant. Ervaringsrapporten tonen aan dat het stofje langer werkt dan normale ketamine, maar het duurt ook langer voordat effecten merkbaar zijn. 2f dck wordt vooral gesnoven, maar er zijn studies die aantonen dat sommige mensen ook het middel oraal innemen. De werking van de RC is in het laatste geval wel slechter dan bij nasale inname.

Wat is vergelijkbaar met 2F-Ketamine?

2F-Ketamine is een structurele analoog van ketamine en de effecten ervan kunnen vergelijkbaar zijn. Andere research chemicals, die dezelfde dissociatieve effecten oproepen zijn onder andere:

Al deze research chemicals vallen onder de groep arylcyclohexylamines. Meer van deze arylcyclohexylamines onderzoeken? Klik op de link om ons gehele assortiment te bekijken.

Dosering 2fdck

Wat betreft 2f-ketamine is men van mening om dezelfde dosis aan te houden als bij normale ketamine. 2-fdck is echter bijna 25% sterker dan ketamine. Houd een lage dosis in het begin aan, dus minder dan 25 milligram aan werkzame stof. De eerste effecten merk je ongeveer na een kwartier en deze houden 1 á 4 uur aan.

The day after 2F Ketamine

Doordat de research chemical nog maar pas op de markt is, is er weinig bekend over de risico’s van deze stof. Dit kan gevaarlijk zijn, omdat ook niet precies is vastgesteld hoeveel van de stof gebruikt kan worden, noch of de research chemical uitgetest kan worden met andere middelen, medicijnen of alcohol. Men gaat er eigenlijk vanuit dat de risico’s hetzelfde zijn als bij ketamine. Dit betekent dat 2fdck last aan blaas of nieren kan veroorzaken. Bovendien kun je met 2f-Ketamine een k-hole ervaren en is het middel even verslavend als ketamine.

Wat is een k-hole?

Wanneer mensen een te hoge dosis 2f-ketamine innemen, dan kunnen zij zo’n heftige dissociatie ervaren dat ze het gevoel hebben dat ze 'blijven vallen'. Ze kunnen dan niet praten en bewegen en hebben het gevoel dat ze niet langer op deze aarde zich bevinden. Dit klinkt heftig, maar dit gaat altijd voorbij. Het kan zijn dat een persoon hier ook van moet overgeven en dat is geen probleem, gewoon laten gebeuren. Zie je iemand die in de k-hole zit? blijf er dan bij zitten en probeer niet een te grote stoorzender te zijn. Uiteindelijk gaat het voorbij. Dit kan tien minuten duren, dit kan uren duren. Sommige ervaringsrapporten laten zien dat dit een bijna mystieke ervaring evenaart, terwijl voor andere mensen dit heel eng is. Hoe dan ook, kalm blijven is voor beide belangrijk.

Gerelateerde berichten
  1. 4-FMA werking en ervaringen 4-FMA werking en ervaringen
  2. Wat is een opiaat? Wat is een opiaat?
  3. Hoelang werkt Ritalin? Hoelang werkt Ritalin?
  4. Wat zijn research chemicals? Wat zijn research chemicals?
Gerelateerde producten
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.