Nu 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.
  • Home
  • Blog
  • Wat zijn de gemiddelde eutylone ervaringen?

Wat zijn de gemiddelde eutylone ervaringen?

Wat zijn de gemiddelde eutylone ervaringen?

Eutylone, ook bekend als bk-EBDP of β-keto-1,3-benzodioxolyl-N-ethylbutanamine, behoort tot de cathinon-klasse van chemicaliën. Het staat bekend om zijn stimulerende en empathogene effecten, vergelijkbaar met die van MDMA (ecstasy). Eutylone is een veelbesproken research chemical die de aandacht trok vanwege zijn unieke eigenschappen. Het is belangrijk om te begrijpen wat eutylone is en wat de gemiddelde eutylone ervaringen bij de onderzoekers waren.

Wat is eutylone?

Eutylone staat ook wel bekend als ED-DB en is een research chemical die behoort tot de familie van de synthetische cathinonen. Dientengevolge is de RC vooral bekend geworden om zijn stimulerende effecten. ED-DB kwam op de markt als opvolger van het illegaal verklaarde 3-MMC. Eutylone is een NPS, Nieuwe Psychoactieve Stof, waardoor er nog weinig onderzoek is gedaan naar de ervaringen die mensen met eutylone hebben en de effecten op de lange termijn van het middel. 

Is ED-DB legaal?

Sinds 12 september 2023 is Eutylone op de Opiumlijst geplaatst door de Nederlandse overheid. Dit houdt in dat het middel niet legaal meer onderzocht mag worden. Om die reden kun je deze research chemical niet meer kopen bij online verkoopspecialisten. Wel zijn er een aantal research chemicals op de markt, die dezelfde effecten teweegbrengen als ED-DB en wel nog legaal onderzocht mogen worden. Denk hierbij aan andere synthetische cathinonen, zoals 2-MMC kristallen of poeder.

In welke vorm verkrijgbaar?

ED-DB werd veelal onderzocht in kristalvorm. Binnen deze onderzoeken naar de werking van eutylone werd de research chemical vooral gesnoven of geslikt. Het was ook mogelijk om de RC met water te mengen, zodat het slikken gemakkelijker ging. 

Eutylone ervaringen

Eutylone is nooit echt goed onderzocht, waardoor er weinig bekend is over de stof. Uit online studies en ervaringsrapporten kwam wel naar voren dat onderstaande effecten behoorden tot de gemiddelde eutylone ervaringen van de proefpersonen:

  • Een gevoel van zelfverzekerdheid
  • Betere cognitieve prestatie
  • Euforische gevoelens
  • Verhogen van empathische gevoelens
  • Creatie van saamhorigheidsgevoelens
  • Gevoelens van openheid
  • Verhoogde alertheid
  • Meer energie
  • Meer gemotiveerd
  • Verbeterde focus

Eventuele negatieve eutylone ervaring

Naast de positieve effecten van ED-DB zijn er ook mogelijke bijwerkingen vastgesteld. Volgens onderzoekers kunnen deze bijwerkingen variëren per individu en experiment. Enkele potentiële bijwerkingen zijn een verhoogde hartslag, nervositeit en angstgevoelens. Op dit moment is het nog onduidelijk hoelang de effecten van eutylone aanhouden.

Eutylone werking

Eutylone is een revolutionaire research chemical die de wereld van stimulerende middelen op zijn kop heeft gezet. Met zijn gelijkenis met bekende amfetaminen belooft het een spannende ontdekking te zijn voor liefhebbers van een energieboost. Hoewel de exacte werking van ED-DB nog niet volledig onthuld is, suggereren de studies dat het de afgifte van essentiële neurotransmitters zoals dopamine en noradrenaline in de hersenen verhoogt.

Gerelateerde berichten
  1. 4-FMA werking en ervaringen 4-FMA werking en ervaringen
  2. Wat is een opiaat? Wat is een opiaat?
  3. Hoelang werkt Ritalin? Hoelang werkt Ritalin?
  4. Wat zijn research chemicals? Wat zijn research chemicals?
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.