Deze week 15% korting op alle Pellets en Blotters! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Gidazepam: dit zijn de ervaringen

gidazepam ervaringen

Gidazepam, een research chemical behorend tot de synthetische benzodiazepines, heeft de aandacht getrokken binnen de wetenschappelijke en farmaceutische gemeenschap vanwege zijn potentieel als anxiolyticum, oftewel angstremmer. Hoewel het gebruik van Gidazepam nog beperkt is tot experimentele en onderzoeksomgevingen, roept deze stof nieuwsgierigheid op door zijn unieke chemische structuur en werkingsmechanismen. In deze blog duiken we dieper in op wat Gidazepam precies is en wat de gemiddelde Gidazepam ervaringen zijn. 

Wat is Gidazepam?

Gidazepam wordt ook wel “hydazepam” of “hidazepam” genoemd. Het is een research chemical die gerekend wordt tot de synthetische benzodiazepines. Hidazepam wordt in sommige landen, zoals Rusland en Oekraïne, als medicijn tegen angsten gebruikt, waardoor er meer bekend is over de risico’s en ervaringen met Gidazepam. Deze stof wordt in het lichaam omgezet in bromonordiazepam. Een RC die op zichzelf ook verkocht wordt en een sterkere werking heeft dan Hydazepam. 

Designer benzo’s

Synthetische benzodiazepinen zijn een groep van chemisch gemanipuleerde stoffen die oorspronkelijk zijn ontwikkeld om de werking van traditionele benzodiazepinen te imiteren of te versterken. Benzodiazepinen zijn bekende medicijnen die worden voorgeschreven voor de behandeling van angst, slapeloosheid en epileptische aanvallen, vanwege hun kalmerende en spier ontspannende eigenschappen. Synthetische varianten worden vaak gecreëerd in laboratoria om nieuwe therapeutische mogelijkheden te verkennen of om specifieke effecten te optimaliseren, zoals een langere werkingsduur of een hogere potentie. Bovendien kunnen deze synthetische benzo’s, zoals ze vaak genoemd worden, zonder doktersrecept verkregen worden. 

Gidazepam werking

De chemische structuur van Hydazepam is vergelijkbaar met andere synthetische benzo’s. Hydazepam bindt zich aan specifieke eiwitten in je hersenen, genaamd GABA-A-receptoren. Deze eiwitten zetten zich in om de activiteiten van GABA te reguleren. Deze neurotransmitter zorgt voor een kalmerende werking op het lichaam, die tevens angst vermindert en slaap bevordert. Dit komt doordat GABA een remmende neurotransmitter is. GABA vertraagt namelijk de neuronen in je brein en centrale zenuwstelsel. 

Gidazepam ervaringen

Doordat Hidazepam vaker als medicijn ingezet wordt, is er iets meer bekend over de effecten en risico’s van deze research chemical. Bovendien zijn er genoeg online ervaringsrapporten te vinden, waarin de gemiddelde Gidazepam ervaringen naar boven komen. Mensen nemen dit middel voor de volgende effecten onder andere:

  • Minder angst te voelen
  • Slaap te bevorderen
  • Spieren te laten ontspannen
  • Epileptische aanvallen te behandelen
  • Alcoholontwenning te vergemakkelijken
  • Relaxed te worden

Er staan ook een aantal negatieve Gidazepam ervaringen genoteerd. Zoals alle benzodiazepines kan Hydazepam een verslavende werking hebben en kunnen vrouwen er meer menstruatiepijnen van krijgen. Als je te veel Hidazepam slikt, dan verlies je controle over je spieren. Een ander bekende bijwerking is amnesie. 

Werkingsduur en dosering

Gidazepam is verkrijgbaar in pilvorm van 3 milligram werkzame stof. Een pellet van de RC is voldoende per dag. Hidazepam heeft namelijk een halfwaardetijd van 20 tot 50 uur. Sommige mensen hebben tot twee dagen na eerste inname effecten gevoeld. Dat is een lange werkingsduur in vergelijking met bijvoorbeeld een andere bekende benzo als Bromonordiazepam (werkingsduur van 6 uur), waarin je eigenlijk dus onder invloed bent en zaken als autorijden dus moet laten.

Related Products
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.