Deze week 15% korting op alles SARMs en voedingssupplementen en 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

MK-677: dit zijn de ervaringen

MK-677: dit zijn de ervaringen

Het klinkt te mooi om waar te zijn: het niveau van het groeihormoon in je lichaam opkrikken met pilletjes. Geen enkele injecties, maar gewoon een pilletje nemen en klaar. Toch zijn er middelen op de markt die juist dit beweren. Een van deze middelen is MK-677. Het is een SARM die de productie en afgifte van het groeihormoon stimuleert. Deze blog zal daarom eens dieper ingaan op MK-677 en de ervaringen die onderzoekers met dit middel hebben. Welke effecten zijn er? Maar zeker ook: welke bijwerkingen heeft het middel?

Wat is MK-677?

MK-677 staat beter bekend onder de naam Ibutamoren en is bekend geworden om zijn eigenschappen je spiermassa een boost te geven en snel vet te verliezen. MK677 behoort tot de SARMs en zorgt voor de productie en afgifte van het groeihormoon en vermindert de remming van somatostatine.

De SARMs

De afkorting SARM staat voor Selective Androgen Receptor Modulators. Dit zijn eiwitten die gebruikt worden om de botdichtheid te verbeteren en spiermassa te laten groeien. Iedere SARM heeft een unieke werking, waardoor je gericht je doelen kunt behalen. SARMs hebben positieve eigenschappen ten opzichte van traditionele middelen als anabole steroïden. Een SARM is wat betreft de werking namelijk veel selectiever. Ze pakken heel gericht de androgene receptoren aan en laten andere delen van het lichaam met rust.

MK677 ervaringen

Uit onderzoek is naar voren gekomen dat de proefpersonen overwegend positieve effecten zagen na inname van MK 677. Een aantal voordelen van MK-677 zijn:

  • Gezondere huidskleur
  • Spiermassa nam toe
  • Meer kracht
  • Sneller vet verliezen
  • MK677 werkt met bulken en cutten
  • Sneller herstel na workout
  • Werkt prima in combinatie met andere SARMs
  • Gezondere en fitte look
  • Haren en nagels ogen beter
  • Anti-aging eigenschappen
  • Mannen en vrouwen kunnen Ibutamoren gebruiken

MK 677 negatieve bijwerkingen

Uit het onderzoek kwam eveneens naar voren dat er een aantal negatieve MK-677 ervaringen de ronde doen. Ten eerste laat Ibutamoren je dieper slapen dan normaal, wat sommigen als onprettig ervoeren. Ten tweede liet de SARM sommige proefpersonen veel vocht vasthouden, wat ertoe leidde dat door het opzwellen van weefsels zenuwen afgeklemd werden. De proefpersonen ervoeren hierdoor tintelingen in hun ledematen. De extreemste bijwerking van MK-677 is echter hartfalen. Enkele proefpersonen van een groot onderzoek in de Verenigde Staten kregen namelijk last van hartfalen, wat uiteindelijk zelfs leidde tot hun overlijden. Het hartfalen was een gevolg van een vergroeide hartspier, die niet meer genoeg bloed kon rondpompen.  

Juiste dosering van Ibutamoren

Na dit vernietigende onderzoek stopte het onderzoek naar dit middel niet en dientengevolge is Ibutamoren tegenwoordig vooral geschikt voor onderzoeksdoeleinden en niet meer voor recreatief gebruik. Je vindt het daarom vaak bij online shops onder de research chemicals. Een goede dagelijkse dosering voor onderzoek is drie pillen van 10 milligram werkzame stof. Wanneer je merkt dat bij kleinere doses ook succes geboekt wordt, dan kun je de maximum grens van 25 milligram per dag aanhouden. Gebruik MK-677 ook niet langer dan twaalf weken achtereen. Vind je het makkelijker doseren met poeder? MK677 wordt ook verkocht in poedervorm.

Related Products
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.