Nu 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.
  • Home
  • Blog
  • De werking en ervaringen van Norflurazepam

De werking en ervaringen van Norflurazepam

De werking en ervaringen van Norflurazepam

Norflurazepam, een stof die steeds meer aandacht krijgt in de farmaceutische wereld, verdient een grondige kennismaking. Deze research chemical behoort tot de synthetische benzodiazepine-familie en wordt ingezet om angsten tegen te gaan. Wil je deze RC kopen? Klik dan op deze link. Deze blog zal dieper ingaan op wat norflurazepam is en er zal gekeken worden naar de norflurazepam werking.

Wat is norflurazepam?

Norflurazepam staat ook wel bekend als N-Desalkylflurazepam en behoort tot de Nieuw Psychoactieve Stoffen aangezien het pas in 2016 op de markt verscheen. De research chemical behoort tot de synthetische benzodiazepines, waardoor norflurazepam kalmerende en spierontspannende effecten heeft. Wil je ook andere benzodiazepines kopen? Bekijk ons assortiment hier. Norflurazepam is in meerdere vormen verkrijgbaar. Je hebt pellets van 5 milligram en 10 milligram werkzame stof. Bovendien heb je het middel in poedervorm. 

Verschil norflurazepam en flurazepam

Norflurazepam is een metaboliet van het medicijn flurazepam. Dit medicijn wordt door artsen voorgeschreven en wordt ingezet tegen slapeloosheid. Het is verkrijgbaar in capsules en kan alleen door de dokter voorgeschreven worden. Norflurazepam heeft dezelfde werking, maar zijn effecten duren langer en bovendien kun je norflurazepam online kopen zonder dat een recept nodig is. Doordat norflurazepam een metaboliet is van flurazepam, kunnen de effecten en bijwerkingen van beide middelen wel gelijkgesteld worden. 

Norflurazepam werking

Norflurazepam is een chemische stof die werkt door te binden aan verschillende benzodiazepine-receptoren. In je lichaam zit een stof genaamd gamma-aminoboterzuur (GABA). Benzodiazepinen laten de effecten van GABA in je hersenen en lichaam sterker worden. GABA verlaagt de activiteit in delen van je brein, die te maken hebben met denken, geheugen, emoties en belangrijke functies zoals ademen. Daarom zorgen benzodiazepinen ervoor dat je een relaxed gevoel krijgt en makkelijk in slaap kunt vallen. 

Hoe snel en lang werkt norflurazepam?

Norflurazepam begint na een halfuur tot drie kwartier echt te werken. De werkingsduur van norflurazepam ligt op ongeveer 10 tot 16 uur. Uit de ervaringsrapporten kwam echter naar voren dat sommige proefpersonen tot wel 24 uur na inname last hadden van de effecten. Wanneer mensen al vaker het middel ingezet hadden, dan konden de effecten zelfs nog langer voelbaar zijn dan een dag. 

Norflurazepam ervaring

Uit de beschikbare online studies blijkt dit de algemene norflurazepam ervaring te zijn onder de proefpersonen:

  • Ze ervoeren een kalmerende werking.
  • Een spierontspanning was waarneembaar, zoals ook te merken is na inname van poppers. Wil je ook met poppers experimenteren? Koop ze dan hier. 
  • Proefpersonen voelden zich euforisch.
  • Een gevoel van slaperigheid werd gecreëerd.
  • Proefpersonen voelden zich niet meer angstig.

Norflurazepam ervaringen

Veel ervaringsrapporten vergelijken norflurazepam met middelen als valium en Xanax. Vooral valium wordt vaak genoemd, omdat dit medicijn ook de euforische effecten oproept die kenmerkend zijn voor norflurazepam. Bij Xanax ligt het sederende effect hoger. Ook wordt norflurazepam vaak in een adem genoemd met andere bekende benzodiazepines als pyrazolam en bromazolam. Bromazolam heeft bijvoorbeeld ook invloed op de productie van GABA. Onderzoek bromazolam hier en vergelijk het zelf met norflurazepam. 

Risico’s van norflurazepam

Er is nog niet veel onderzoek gedaan naar de risico’s van norflurazepam, maar men is van mening dat deze vergelijkbaar zijn met het medicijn flurazepam. Hieronder volgt een lijstje met bijwerkingen en mogelijke risico’s na inname van norflurazepam:

  • Sterk verslavend
  • Amnesie
  • Irritaties aan ogen
  • De drang om meer te nemen (craving)
  • Irritaties aan luchtwegen

Combineer de RC nooit met andere medicijnen, alcohol of drugs, want dit kan levensgevaarlijk zijn. Je bent bovendien onder invloed van norflurazepam, waardoor je absoluut niet mag autorijden na inname.

Gerelateerde berichten
  1. 4-FMA werking en ervaringen 4-FMA werking en ervaringen
  2. Wat is een opiaat? Wat is een opiaat?
  3. Hoelang werkt Ritalin? Hoelang werkt Ritalin?
  4. Wat zijn research chemicals? Wat zijn research chemicals?
Gerelateerde producten
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.