Whatsapp ons: +31 6 10 84 83 86

Hybrid, speciaal soortje, typische geur, coffeeshop favoriet, smoker's choice!

Combinatie van 2 'big yielders' namelijk Cheese x Blueberry x Ruderalis. Door hen te kruisen is er een unieke smaak ontstaan die je geproeft moet hebben. Geschikt voor zowel indoor als outdoor. Bestel direct deze goedkope autoflower wietzaden!

Prijzen zijn per zaadje!

Seedshop

Blue Cheese autoflower zaden

€ 7,00

HOEVEELHEIDBESPAARPRIJS PER STUK
329% € 5,00
543% € 4,00
1046% € 3,75
1550% € 3,50
2057% € 3,00
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product Details

Omschrijving

Blue Cheese autoflower zaden informatie

Wietzaden die kleurige wiet opleveren worden steeds populairder. Het paarse pallet aan kleuren valt met name in de smaak. Het ziet zeer aantrekkelijk uit en de Blue Cheese autoflower zaden kunnen sommige fenotype blauw/paars-achtig uit slaan. Blue Cheese autoflower is een kruising tussen Blueberry, Cheese en Ruderalis. Doordat deze zaden genetica van de Ruderalis bevat zijn zij in staat automatisch te bloeien. Deze wietsoort is makkelijk om te kweken: stabiel, korte bloeiperiode, snelle oogst.

Blue Cheese autoflower zaden kweken

Of je ervoor kiest om deze wietzaden binnen of buiten te kweken, ze zijn voor zowel binnenkweek als buitenkweek geschikt. De Cheese genetica in deze plant zijn in de jaren zover ontwikkeld dat deze wietplant in staat is veel plantaandoening te weren. Hierdoor is zij geschikt voor de beginnende kweker.  Door de korte cyclus zijn 2 oogsten per jaar buiten mogelijk. Wordt gemiddeld 70-80 cm hoog, met uitschieters tot 120 cm. Geur is sterk en doordringend. 

Smaak en Geur Blue Cheese autoflower zaden

Wanneer deze plant in de bloei staat zal deze een doordringend sterke geur afgeven. De wiet daarentegen heeft een karakteristieke kaasachtige geur met ondertonen die zoet en fruitig zijn van de blueberry genen. Ze proeft hoe ze ruikt: fris, kaasachtig, zoet, fruitig.

Medisch en effect Blue Cheese autoflower zaden

Na het consumeren van de Blue Cheese autoflower zul je honger krijgen als een beest. Als je moeite hebt met voeding binnen te krijgen zal deze wiet je helpen honger aan te wakkeren en ongelofelijke trek bezorgen in lekkernijen. Ze is sterk verdovend en geweldig om doordringende pijnen te verzachten. Daarnaast heeft ze een sterk euforisch effect dat je zweverig zal laten voelen. De kans op rode oogjes is bij deze soort iets meer aanwezig dan bij anderen. Ook een droge mond kan een bijwerking zijn, een verfrissende drank bij de hand is dan ook aangeraden.

Pijn 10   Euforisch 10
Eetlust 8   Relax 6
Angst 6   Creatief 4
Insomnia 6   Droge mond 2
Depressie 4   Droge ogen 2

 

Blue Cheese autoflower zaden eigenschappen
Geslacht ♀ Feminized autoflower
THC Hoog
CBD Laag
Genetica 40% Indica / 40% Sativa / 20% Ruderalis
Dominantie Hybrid
Bloeiperiode 10 weken
Hoogte binnen 60 - 80 cm
Hoogte buiten 90 - 120 cm
Opbrengst binnen 350 - 450 gram/m²
Opbrengst buiten 400 - 500 gram/m²
Schimmelresistentie Gemiddeld
Kweekniveau Makkelijk
Effect Euforisch, blij, relax, oppepend
Medicinale werking Stress, pijn, depressie
Sea of Green Ja

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.