Whatsapp ons: +31 6 10 84 83 86

Sativa dominant, hoogste soort in THC, THC Bomb, enorm veel kristallen, shoots you into space

Bruce Banner een echte THC-bom. De THC productie van deze soort is schrikbarend hoog, zo hoog dat weinig strains dit kunnen overtreffen. Een doorgewinterde roker kan nog weleens voor verrassingen komen te staan bij deze knaller. Binnen 9-10 weken is krachtpatser Bruce klaar voor de oogst.

Prijzen zijn per zaadje!

Seedshop

Bruce Banner zaden

€ 7,00

HOEVEELHEIDBESPAARPRIJS PER STUK
329% € 5,00
543% € 4,00
1046% € 3,75
1550% € 3,50
2057% € 3,00
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product Details

Omschrijving

Bruce Banner zaden informatie

Misschien wel de sterkste strain ter wereld! De tijd is aangebroken: de langverwachte release van één van de meest legendarische strains die ooit gecreëerd is; de befaamde Bruce Banner #3. Het verhaal achter Bruce gaat terug naar de tijd van stripfiguren. Bruce Banner was de man die kon veranderen in het groene monster en dat is precies wat deze plant symboliseert! Een enorme joekel van een plant gedrenkt in plakkerige THC-rijke trichomen. Zij is een kruising tussen de Original OG Kush x Strawberry Diesel. Deze kruising zorgt voor een ultieme smaak beleving en is dan ook favoriet onder de recreatieve gebruiker.

Bruce Banner zaden buitenkweek

Zoals iedere plant kan ook de Bruce binnen worden gekweekt. Door haar overwegende sativa genetica zal zij vooral buiten tot een reusachtige plant uitgroeien. Opbrengsten van 500-600 gram/m2 zijn dan ook haalbaar, deze hoge opbrengst maakt deze wietsoort dan een prima wietproducent. Door haar medium schimmelresistentie kan zij wel tegen een stootje, het is raadzaam deze plant goed te lezen, iets meer droogte zal haar net even een boost geven in de aanmaak van zwarde buds.

Bruce Banner zaden & THC

Deze soort is een extreme THC-knaller, men kan THC-percentages verwachten die de 25% kunnen passeren tot wel 30%. Samen met de Gorilla Glue is dit soort het sterkste soort in het Hy-seeds assortiment.

Bruce Banner wietprijs in de coffeeshop

Coffeeshops-gangers staan letterlijk in de rij voor deze wiet. Het is dan ook niet gek dat de wietprijs in de shop voor de Bruce Banner reiken tot boven de 30 EUR voor een enkele gram. Wat hiermee gezegd is, is dat de wiet extreem geliefd is onder de wietrokers!

Medisch &; Effect Bruce Banner zaden

Het effect van de Bruce Banner #3 komt snel en krachtig naar voren. Het eerste gevoel zal meer een body-stone zijn die vloeiend overslaat naar een creatieve euforie. Hierdoor zal het stoned-gevoel deels worden opgeheven zodat er een balans ontstaat tussen euforie en stone. Het is echter zeker dat de Bruce je zal voorzien van een zeer relaxte body-high, dit geeft een echt pain-killer effect. Pijn zal onderdrukt worden, dit kan voor veel medische gebruikers een uitkomst bieden. Men geeft aan baat te hebben bij de volgende kwalen: angst, stress, ADHD, bipolariteit, migraine en artritis. Een korte alert: Doordat deze strain extreem hoge THC-levels kan bereiken is het belangrijk rustig aan te doen met deze krachtpatser. Ook een zeer ervaren roker kan een knock-out klap krijgen van de overweldigende kracht van de Bruce Banner #3. 

Medische & effect rating Bruce Banner zaden
Pijn 10    Euforisch 10
Angst 8    Relax 8
Depressie 6   Creatief 6
Misselijkheid 2   Droge ogen 2
Eetlust 2   Paranoïde 2
Smaak & Geur Bruce Banner zaden

Je kan de smaak van bessen proeven met een unieke diesel aroma met aard-achtige tonen die voort komen uit Kush. De geur is doordringend en citrus-achtig, het gekke is dat de geur en de smaak nogal uit elkaar liggen, de geur is zoeter dan de smaak.

De Bruce Banner zaden in cijfers

Geslacht

♀ Feminized

THC

Zeer hoog

CBD

Laag

Genetica

60% Sativa / 40% Indica

Dominantie

Sativa dominant

Bloeiperiode

9-10 weken

Hoogte binnen

90-150 cm

Hoogte buiten

150 - 220 cm

Opbrengst binnen

500 - 600 gram/m²

Opbrengst buiten

550 - 650 gram/m²

Schimmelresistentie

Medium

Kweekniveau

Gevorderd

Effect

Euforisch, blij, relax

Medicinale werking

Stress, depressie, pijn

Sea of Green

Ja

SCROG

Ja

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.