Bubblegum autoflower zaden

Indica, outdoor, zoete cannabis, heerlijk soortje, snelbloeier, aanrader

Heerlijk zoet ruikende autoflower met goede medicinale eigenschappen. HS Bubblegum Autoflower-zaden blijven klein en hebben een hoge opbrengst, haar geur en smaak zijn uniek en daarom ook zeer gewild!

Prijzen zijn per zaadje!

SKU
Bubblegum-autoflower-zaden
€ 7,00
  • Koop 3 voor € 5,00 en bespaar 29%
  • Koop 5 voor € 4,00 en bespaar 43%
  • Koop 10 voor € 3,75 en bespaar 46%
  • Koop 15 voor € 3,50 en bespaar 50%
  • Koop 20 voor € 3,00 en bespaar 57%

Bubblegum autoflower zaden

Een harsrijke strain die je oog zal verblinden van THC-kristallen. Deze dame heeft een doordringende zoete roze kauwgum geur die je terug laat denken aan de snoepjes winkel. Het is de smaak, geur en opbrengst die haar zeer interessant maakt voor kwekers en coffeeshops. De Bubble is dan ook één van onze meest verkochte autoflowers.

Bubblegum autoflower kweken

Deze autoflower blijft erg klein, binnen het Hy-seeds assortiment is dit de kleinste soort die wij aanbieden. Met een binnen hoogte van 40 - 70 centimeter blijft zij erg compact, wanneer je weinig ruimte hebt om omhoog te gaan is deze autoflower de oplossing. Binnen 9 weken is zij klaar voor de oogst en levert een goede opbrengst van 400-500 gram/m2 (binnen). Doordat zij een hoge luchtvochtigheid tolerantie zal zij ook buiten schitteren in de zon. Deze wietsoort is perfect geschikt om te groeien in de Nederlandse buitenlucht en zal je dan ook verzekeren van een kleine compacte wietplant die bomvol zit dikke toppen!

Medisch en effect

Deze vrijwel pure Indica zal voornamelijk effect hebben op je lichaam. Je komt terecht in een fijne rusttoestand waarin je het best voelt in een chille setting. Let even op dat de Bubble slaapverwekkend is en er een grote kans bestaat dat je in je luie stoel zal vertrekken naar dromenland. Voor de medicinale gebruiker zal dit ervoor zorgen dat je ongestoord je nachtrust kun hebben. Haar medicinale werking is goed voor: verzachten van pijn, in slaap komen en het aanwakkeren van de eetlust.

Euforisch 10   Depressie 10
Relax 6   Angst 8
Creatief 6   Pijn 6
Droge mond 4   Insomnia 4
Slaperig 2   Misselijkheid 2

 

Smaak en geur

Een heerlijke zoete geur die je laat denken aan de roze dikke kauwgom van vroeger! Deze roze kauwgom kan je ook proeven bij het consumeren van dit super zachte zoete wietje. De Bubblegum staat bekend dat zij menig rokers laat kwijlen omdat ze zo lekker wegrookt!

De Bubblegum autoflower zaden in cijfers

Geslacht ♀ Feminized autoflower
Bloei 9 weken
Genetica 70% Indica / 10% Sativa / 20% Ruderalis
Hoogte indoor 40 - 70 cm
Hoogte outdoor 40 - 70 cm
Opbrengst binnen 400 - 500 gram/m2
Opbrengst buiten 400 - 550 gram/m2
Schimmelresisitentie Gemiddeld
Kweek moeilijkheidsgraad Makkelijk
Effect Blij, euforisch, creatief
Medicinaal Stress, depressie, pijn
Sea of Green Geschikt
SCROG Geschikt

No Related Posts