Whatsapp ons: +31 6 10 84 83 86

Pure indica, zoete wiet, hoog in thc, populair, compact, coffeeshop favoriet

Als je opzoekt bent naar een typische indica dan is de Bubble een goede keus. De zoete geur en smaak hebben vele harten van coffee-shop-bezoekers gewonnen. Een korte bloei, harde compacte toppen, een heerlijke zoete geur en topjes die zijn overgoten met THC, dat moet
de Bubblegum zijn.

Prijzen zijn per zaadje!

Seedshop

Bubblegum zaden

€ 7,00

HOEVEELHEIDBESPAARPRIJS PER STUK
329% € 5,00
543% € 4,00
1046% € 3,75
1550% € 3,50
2057% € 3,00
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product Details

Omschrijving

Bubblegum wietzaden

De bubblegum, een middel-groot compacte plant die kristal bedekte toppen produceert. De wietsoort komt oorspronkelijk uit Indiana (Amerika). Vervolgens is de genetica overkomen waaien via New England en uiteindelijk in Nederland. Het heeft lang geduurd voordat de er een stabiele variant van deze wietplant zich heeft ontwikkeld. Ze is nu echter 100% stabiel en maakt een fantastische indruk door haar mier zoete smaak en geur, je moet haar minimaal één keer in je leven gekweekt hebben.

Bubblegum wiet kweken

Een cannabisplant van klein formaat, maar presteert uitermate goed wanneer er gekeken wordt naar de opbrengst van deze kleine kameraad. De buds worden zelfs zo groot en zwaar dat deze ondersteuning nodig zullen hebben. Hiermee voorkom je zij bezwijkt onder haar eigen gewicht. Je kunt dit zien als een luxe-probleem, grote toppen is toch waar iedereen gelukkig van wordt? Ze is indica dominant en zal dus één reusachtige hoofdtop aanmaken met daaromheen zij takken die de iets kleine buds zullen dragen. De hars productie van haar is echter immens en zal plakkerig aanvoelen. Wil je de aanmaak van THC-kristallen een enorme boost geven? Zet haar de laatste paar dagen in de kou en ze zal een zeer frosty uiterlijk aannemen.

Bubblegum wiet zaden buiten

De bubblegum wietplant is geschikt om buiten gekweekt te worden. Zij heeft een hoge schimmelresistentie en houdt van een lange warme droge zomer. Deze bubblegum wietzaden zijn in de volle grond in staat tot wel 600 gram/m2 op te leveren. Als je kijkt naar de opbrengst per buitenplant zal dit schommelen tussen de 50 - 100 gram. De wietplant blijft compact en klein en zal dan ook minder snel opvallen in de buitenlucht.

Bubblegum wiet prijs & coffeeshops

Binnen de Nederlandse coffee-shops is het eindproduct van deze plant extreem geliefd. Door de heerlijke zoete smaak en sterke high is men ook bereid een flinke smak geld neer te leggen voor de Bubblegum wiet. In menige coffeeshops kan de wietprijs oplopen tot 25,00 EUR per gram, dit maakt haar duurder dan gemiddeld en geeft haar aantrekkelijkheid weer.

Smaak en geur

Een echte suikerachtige wiet! Zoals je misschien al zou verwachten heeft de bubblegum een zeer zoete geur, dit zal je laten denken aan die 'dikke roze kauwgom'. De smaak komt overeen met de geur van de wiet, heerlijk zoet en sommigen beweren zelfs de echte roze-kauwgom smaak te kunnen proeven. 

Medisch en effect Bubblegum wietzaden

Deze wietsoort wordt het meest gebruikt door men die kampt met: stress, angst of stemmingsgerelateerde aandoeningen. Men geeft aan door het effect van de wiet de nodige rust te kunnen vinden. De Bubblegum bevat enkel indica genen, dit maakt haar geschikt als slaapwiet en door haar sterk lichamelijk effect zal zij pijn doen verlichten. Ook geeft zij baat bij eetstoornissen als anorexia en kalmeert zij de maag dat helpt bij braken en (chronische) misselijkheid. Deze wietsoort brengt euforie en relax tot een nieuw niveau, perfect voor een avondje lekker te chillen.

Depressie 10    Euforisch 10
Angst 8    Relax 6
Pijn 6   Creatief 4
Insomnia 4   Droge mond 2
Misselijkheid 2   Slaperig 2
De bubblegum wietzaden in cijfers
Geslacht ♀ Feminized
Bloei 8-9 weken
Genetica 100% Indica
Dominantie Indica dominant
Hoogte indoor 50-80 cm
Hoogte outdoor 60-90 cm
Opbrengst binnen 500-600 gram/m²
Opbrengst buiten 550-650 gram/m²
Schimmelresistentie Hoog
Kweek moeilijkheidsgraad Makkelijk
Effect Blij, relax, euforisch, oppepend, creatief
Medicinaal positieve werking Depressie, stress, pijn, insomnia, eetlust
Sea of Green Geschikt
SCROG Geschikt

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.