Cheese zaden

Cheese zaden

Bubblegum zaden

Bubblegum zaden

Somango zaden

Somango zaden

Cheese zaden

Hybrid, hoge opbrengst, cheesy, snelbloeier, populair

In Engeland is deze soort al jaren een legende en is ondertussen ook favoriet in de Nederlandse coffeeshops. Deze wietzaadjes leveren een product met hoge opbrengst en een zeer karakteristieke geur. De bloei duurt 8 tot 9 weken. Het effect is mild en aangenaam.

Prijzen zijn per zaadje!

€ 7,00
SKU
Cheese-zaden

HOEVEELHEIDBESPAARPRIJS PER STUK
329% € 5,00
543% € 4,00
1046% € 3,75
1550% € 3,50
2057% € 3,00

Cheese zaden

Cheese kan in de commerciële klasse ingedeeld worden samen met de: Big Bud, AK-47, Powerplant en Critical+. Al deze genoemde soorten zijn goede opbrengers met een relatief korte bloeitijd en uitstekende compacte topvorming. Cheese is geliefd door haar wat mildere smaak, haar gemiddelde effect en plezierige gevoel.

Cheese wietzaden zijn ontstaan uit een uniek phenotype van Skunk #1, op de markt gebracht door Sensi Seeds. Door de 'cheesy' geur van deze dame was de naam Cheese al snel een feit. Vooral in Engeland zijn Cheese zaden enorm populair, hier wordt zij zelfs gebruikt als maatstaaf om de kwaliteit van andere soorten wiet te beoordelen. Voor een lange tijd was deze soort alleen in stek te verkrijgen, echter nu zij in de wietzaden te verkrijgen zijn, kan iedereen deze beeldschone wietplant kweken en een lekkere kaas-achtige wiet ervaren. Het is dan ook niet verrassend dat zij meerdere onderscheidingen heeft gewonnen op de High Times Cannabis Cup! 

Cheese wiet kweken

De Cheese is een echte hybrid en heeft een gemiddelde schimmelresistentie. Hierdoor is het mogelijk om de Cheese binnen als buiten te kweken. Wil je dat zij een joekel van een plant wordt zet haar dan op een plaatst met veel licht, in de volle grond en geef haar veel ruimte. Zo is zij in staat een hoogte te halen tot wel 150 cm en zal zij uitgroeien tot een flinke boom waar veel topjes aan zullen groeien. 

Cheese zaden opbrengst

De Cheese wietzaden zijn in staat een flinke oogst op te leveren, afhankelijk van de skills van de kweker is zij binnen in staat een opbrengst van 400-600 gram/m2 te produceren, buiten kan dit zelfs oplopen tot wel 650 gram/m2. 

Medisch en effect

De Cheeese strain is een hybride-soort en dit is ook terug te vinden in het effect. Deze soort heeft de humeur boostende eigenschappen van de sativa waarvoor zij geschikt is als middel tegen stress en angst. Daarnaast heeft zij een krachtig lichamelijk indica effect dat chronische pijnen doet verdoven. Doordat de wiet een "hit hard and fast" effect heeft wordt zij ook erkend als een prettige slaapwiet.

 

Pijn 10   Relax 10
Eetlust 8   Euforisch 8
Angst 8   Verdoofd 6
Depressie 6   Droge ogen 4
Misselijkheid 4   Droge mond 4

Smaak en geur

De wiet proeft zoals die ruikt, een sterke cheddar-achtige kaasgeur kan dus ook worden geproeft op de tong.

De Cheese zaden in cijfers

Geslacht ♀ Feminized
Bloei 8 weken
Genetica 50% Sativa / 50% Indica
Dominantie Hybrid
Hoogte indoor 70-120 cm
Hoogte outdoor 90-160 cm
Opbrengst binnen 400-600 gram/m²
Opbrengst buiten 450-650 gram/m²
Schimmelresistentie Gemiddeld
Kweek moeilijkheidsgraad Makkelijk
Effect Relax, blij, euforisch
Medicinaal positieve werking Pijn, stress, insomnia, depressie
Sea of Green Geschikt
SCROG Geschikt
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.