Whatsapp ons: +31 6 10 84 83 86

Hybrid, thc bomb, kilo knaller, sea of green

Perfecte mix van indica en sativa. Door een snelle en productieve sativa te kruisen met een indica met dezelfde kenmerken, zijn wietzaden ontstaan met een goede opbrengst en bloeitijd van rond de 9 weken. Groot pluspunt is de verhoogde weerstand tegen schimmels.

Prijzen zijn per zaadje!

Seedshop

Critical Jack zaden

€ 7,00

HOEVEELHEIDBESPAARPRIJS PER STUK
329% € 5,00
543% € 4,00
1046% € 3,75
1550% € 3,50
2057% € 3,00
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product Details

Omschrijving

Critical Jack zaden informatie

De Critical Jack is een kruising tussen de hoge opbrenger Critical Mass en de THC knaller Jack Herer. Dit resulteert in een hybride soortje die van beide strains het beste naar boven haalt. Deze strain heeft dan ook meerde cup prijzen in de wacht weten te slepen namelijk: in 2011 eerste plaats voor outdoor cannabis (Canna. Cup Thai Maria) en in 2012 derde plaats voor outdoor cannabis (THC Cup). Cup winner wordt je niet zomaar en ook dit geeft weer dat zij behoort tot de toppers binnen de wietzaden branche.

Critical Jack zaden kweken

Indoor en outdoor kan deze cannabisplant worden gekweekt. Indoor komt zij goed tot haar recht in een SOG opstelling, haar plant structuur is vrij compact en neemt dus niet al te veel ruimte in beslag. Het is ook mogelijk haar te scroggen, de plant heeft hiervoor een goede hoogte en groeit in de vrij breed wat handig is om een flinke SCROG te beginnen. Na een korte bloeiperiode van 8 á 9 weken produceert zij fel groene toppen die overgoten zijn met een plakkerige laag hars die schitteren van de trichomen. Deze soort kan gezien worden als een commerciële binnenwiet of kan buiten uitgroeien tot een flinke kerstboom.

Medisch en effect Critical Jack zaden

Consumenten van deze wietsoort geven aan dat zij baat hebben gehad bij: hoofdpijn, depressie, angst en eetlust. Het effect is gebalanceerd en gaat gepaard met een psychoactieve push, hierdoor is zij in staat pijn naast geestelijke kwalen ook lichamelijke kwalen te verlichten als pijn. Doordat het THC-gehalte boven gemiddeld is zal het effect aanhouden voor ongeveer 2 uren. Je kan een oppeppend gevoel dat later overslaat in een verdovend effect op het lichaam. Recreatieve gebruikers geven aan dat het effect lang aanhoud en je aanspoort tot sociale activiteiten. Het is mogelijk om deze wiet te consumeren in de morgen of gedurende de dag. In tegenstelling tot veel andere wietsoorten die resulteren in een couch-lock houdt de Critical Jack je juist actief door haar energie-boostend-effect

Depressie 10   Euforisch 10
Angst 8   Energie 6
Pijn 6   Creatief 6
Misselijkheid 2   Droge mond 2
Eetlust 2   Droge ogen 2

Geur en Smaak Critical Jack zaden

De geur: bloemachtig, fruitig en met dennenboom-achtige aroma's. Je zult een zurige citroengeur kunnen ruiken. De smaak is licht en fruit-achtig, als je bang bent om te hoesten zal deze soort iets aangenamer zijn voor je keel. 

Critical Jack zaden in cijfers

Geslacht ♀ Feminized
Bloei 8-9 weken
Genetica 50% Sativa / 50% Indica
Dominantie Hybrid
Hoogte indoor 70-100 cm
Hoogte outdoor 80-140 cm
Opbrengst binnen 500-600 gram/m²
Opbrengst buiten 550-650 gram/m²
Schimmelresistentie Gemiddeld
Kweek moeilijkheidsgraad Makkelijk
Effect Energiek, focus, blij, relax, oppepend
Medicinaal positieve werking Stress, depressie, pijn
Sea of Green Geschikt
SCROG Geschikt

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.