DOC Blotters 2mg

DOC Blotters 2mg

DOC Pellets 2,5mg

DOC Pellets 2,5mg

DOC Blotters 2mg

Prijzen zijn per Pellet.

€ 3,95
SKU
DOC Blotters 2mg

HOEVEELHEIDBESPAARPRIJS PER STUK
511% € 3,50
1018% € 3,25
2525% € 2,95
5037% € 2,50
10043% € 2,25

DOC Blotters informatie

DOC is verkrijgbaar in pellets en blotters en de actieve stof bestaat voor 98% uit zuivere stof. De stof valt binnen onze research chemicals shop en mag dan ook uitsluitend gebruikt worden voor research doeleinden. 

 

Mogelijke effecten DOC blotters

Net zoals bij de DOC pellets is bij de DOC blotters hetzelfde effect. Euforie, stimulatie en groter bewustzijn van geluid en beweging treden op bij het gebruik van DOC. In hoeverre de effecten merkbaar zijn hangt af van de dosis.

Veiligheidsaanbevelingen DOC blotters:

Bij contact met ogen: minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: frisse lucht halen en houding aannemen die de ademhaling bevordert.

Niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de pellets bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaar duren. 

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.