HS HvyWeight Premium zaden

Hybrid, hoogste opbrengst, beste keuze, snelbloeier, unieke genetica

De HvyWeight is de HOOGSTE OPBRENGER die het geeft op de markt. Na 7 jaar genetische ontwikkeling is deze BUDMONSTER strain tot stand gekomen. Deze strain bevat unieke genetica die strict geheim zijn, vandaar dat deze wietzaadjes enkel exclusief bij Funcaps te koop zijn.

SKU
HS-HvyWeight-Premium-zaden
€ 11,95
  • Koop 3 voor € 9,95 en bespaar 17%
  • Koop 5 voor € 8,95 en bespaar 25%
  • Koop 10 voor € 6,49 en bespaar 46%

HS HvyWeight zaden

HS HvyWeight is simpelweg de beste hybrid opbrenger binnen het assortiment van Funcaps Zij is dan ook instaat tot wel 700gr/m² droge opbrengst te produceren! Deze krachtige wietsoort schiet dan ook ver boven alle andere hoge opbrengers uit! De HvyWeight produceert zulke gigantische dikke toppen waar menig kerstboom jaloers op is. Naast de loodzware toppen doet HvyWieght aan THC niets te kort, sterker nog, deze strain is instaat een THC-gehalte te produceren tot wel 25%.

De genetica binnen deze strain is dan ook niet voor niets geheim, waar alle andere strains blijven hangen op hun genetisch limiet, slaat HvyWeight hier volkomen doorheen.

HS HvyWeight kweken

Deze strain produceert een uitzonderlijk hoge opbrengst, maar dat is nog lang niet alles. Deze strain is een zeer compacte struik die meer toppen produceert dan stengels, het komt dan ook weleens voor dat haar takken bezwijken onder het gewicht van de toppen. Haar brede compacte groei stelt haar in staat licht vele malen beter op te nemen dan andere wietsoorten waardoor zij de maximale energie opbrengst besteed aan het aanmaken van kleverige buds. Haar bouw maakt het perfect geschikt voor een SOG set-up, maar door haar hoge schimmel- en warmteresistentie zal zij ook tot een geweldig groen monster uitgroeien in de open lucht. Naast dit alles heeft zij een korte bloeiperiode van 8 weken. Het is ondenkbaar wat een kweker nog meer zou willen terug zien in eigenschappen, de HS HvyWeight is dan ook dé beste soort in ons assortiment!

HS HvyWeight kort samengevat

1. Hoogst mogelijke opbrengst
2. Zeer hoge schimmelresistentie
3. Warmte bestendig
4. Compact
5. Produceert keiharde zware toppen
6. Snelbloeier

Als jij echt opzoek bent naar een cannabissoort die toppen produceert even groot als cola flessen is dit de beste keus die je kunt maken.

Medisch en Effect

Het effect is hard-hitting, consumeer dan ook niet te veel in één keer. Deze strain is letterlijk in staat je hersens uit je schedel te slaan en deze te werpen in een nieuwe dimensie. Met andere woorden, de cannabis van deze soort is zeer sterk het is dan ook aangeraden hier zorgvuldig mee om te gaan. Het fijne hiervan is wel dat men weinig cannabis nodig heeft om pijnen te bestrijden. Een aantal hijsjes en het effect zal direct merkbaar zijn resulterend in een krachtige body-stone. Zij heeft een sterk verdovend effect waardoor pijnen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Daarnaast brengt zij ook een hevige euforie dat voor sommige ervaren kan worden als psychedelisch. 

Depressie 10   Euforisch 10
Insomnia 8   Verdoofd 10
Migraine 8   Slaperig 8
Chronische pijn 8   Creativiteit 8
Angst 6   Focus 4

Smaak en Geur

Een sterke wiet geur die men omschrijft als zuur en diesel-achtig, de smaak daarentegen is een combinatie van koffie, mokka, diesel en citrus. Dit mond uit in een heerlijk smakend wietje die toch net even iets anders is dan de rest. Wat 100% zeker is dat coffeeshop-gangers er dol op zijn en bereid een flink smak geld neer te leggen voor deze delicatesse!

De HS HvyWeight in cijfers

Geslacht ♀ Feminized
Bloei 8 weken
Genetica 50% Sativa / 50% Indica
Hoogte indoor 70 - 150 cm
Hoogte outdoor 100 - 170 cm
Opbrengst binnen 550 - 700 gram/m2
Opbrengst buiten 600 - 750 gram/m2
Schimmelresisitentie Zeer Hoog
Kweek moeilijkheidsgraad Makkelijk
Effect Relax, blij, euforisch
Medicinaal Stress, depressie, pijn
Sea of Green Geschikt
SCROG Geschikt

No Related Posts