Whatsapp ons: +31 6 10 84 83 86

Snelle sativa, thc bomb, hoge opbrengst, medicinaal

Jack Widow zaden zijn geliefd omdat ze ondanks het hoge sativa-gehalte toch eenvoudig te kweken zijn. Ze worden niet al te groot en leveren gigantische THC-rijke toppen, die na ongeveer 9 weken oogstrijp zijn.

Prijzen zijn per zaadje!

Seedshop

Jack Widow zaden

€ 7,00

HOEVEELHEIDBESPAARPRIJS PER STUK
329% € 5,00
543% € 4,00
1046% € 3,75
1550% € 3,50
2057% € 3,00
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product Details

Omschrijving

Jack Widow zaden

De Jack Widow is een kruising tussen twee stabiele en welbekende wietsoorten. The famous Jack Herer gekruist met de legendarisch White Widow. Beide soorten reiken hoog in THC en het kan dan ook niet anders dat de Jack Widow een wietsoort is met een hoog THC-gehalte (tot wel 21%). Uiteindelijk is er een soort ontstaan met een hoge opbrengst en compacte plantstructuur die haar geschikt maken voor de Sea of Green kweekmethode.

Jack Widow wietzaden kweken

De White Widow genetica die in de Jack Widow genetica versmolten is zorgt ervoor dat deze Sativa dominante strain makkelijk te kweken is. Je bent hierdoor verzekerd van een top oogst bij binnen- en buitenkweek. Dit soort is stabiel en heeft een hoge schimmelbestendigheid, dit maakt haar dan weerbaar tegen allerlei soorten schimmels en insecten die je voornamelijk in de buitenteelt terug zult zien. Plaats haar buiten in de volle grond en haar sativa genen zullen haar laten uitgroeien tot een enorme boom (tot wel 140 cm), binnen zal ze kleiner blijven tussen de 70 en 120 cm. Ondanks dat ze hoog wordt blijft deze strain compact en neemt ze weinig ruimte in beslag, dit maakt haar geschikt voor een Sea of Green set-up. Ze is een hoge opbrenger en kan binnen tot wel 500 gram/m2 droge wiet opleveren. Wil je haar echt forceren flinke wortels aan te maken en hierdoor nog grotere toppen aan te laten maken? Zorg dat ze niet te veel water krijgt en deze plant zal uitgroeien tot een groen-bud-monster!

Medisch en effect Jack Widow wietzaden

Deze wietsoort doet wonderen voor de medicinale gebruiker die zoekt naar een opluchting van hun dagelijkse kwalen. Stress en depressie smelten weg als sneeuw voor de zon, dit door het oppeppend effect. Je krijgt een energieke boost en gelijkertijd zal je een golf van kalmte ervaren die ook de angst zal doen verdrukken. Het effect is vrij snel merkbaar en zal langzaam kruipen tot het puntje van je ledematen. Lichamelijke pijn zal worden verdoofd en je zult je verkeren in totale rust. Deze rust is voornamelijk fijn bij slaapproblemen, je kan makkelijk weg dutten en je slaap optimaal benutten. Doordat je brein tot rust komt kan deze wietsoort kan het ook een uitkomst bieden bij ADHD en bipolariteit. Wat zeker is, is dat je honger met de seconde zal groeien, zorg dat er voldoende snacks binnen handbereik liggen.

Stress 10   Relax 10
Pijn 8   Slaperig 8
Misselijkheid 6   Blij 6
Depressie 4   Euforisch 4
Insomnia 2   Verdoofd 2
Jack Widow eigenschappen
Geslacht ♀ Feminized
Bloei 8 weken
Genetica 50% Sativa / 50% Indica
THC Hoog
Hoogte indoor 70 - 120 cm
Hoogte outdoor 90 - 140 cm
Opbrengst binnen 450 - 500 gram/m2
Opbrengst buiten 500 - 550 gram/m2
Schimmelresisitentie Zeer hoog
Kweek moeilijkheidsgraad Makkelijk
Effect Relax, slaperig
Medicinaal Stress, depressie, pijn
Sea of Green Geschikt
SCROG Geschikt

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.