Mazzar zaden

Mazzar zaden

Critical Jack zaden

Critical Jack zaden

Gorilla Glue zaden

Gorilla Glue zaden

Mazzar zaden

Indica, hoge opbrenger, zachte smaak, compact, sea of green

Korte, weinig vertakte soort, die eenvoudig te kweken is. De planten van deze wietzaden doen vlak voor de oogst een beetje aan een kerstboom denken. Na 60 tot 65 dagen zijn ze klaar voor de oogst. Goedkoop en snel leverbaar!

Prijzen zijn per zaadje!

€ 7,00
SKU
Mazzar-zaden

HOEVEELHEIDBESPAARPRIJS PER STUK
329% € 5,00
543% € 4,00
1046% € 3,75
1550% € 3,50
2057% € 3,00

Mazzar zaden

Deze Mazzar is een nog vrij onbekende soort op de markt. Toch heeft zij vrijwel alles te bieden waar een kweker naar opzoek is. Hoge opbrengst, weinig onderhoud en een fijn effect. Vooral voor een Sea of Green set-up is zij dan ook zeer geschikt, naast dat zij weinig onderhoud nodig heeft is zij een compacte plant die in een korte periode harsrijke toppen produceert.

Mazzar wietzaden kweken

Deze Afghaan-ouder is een zeer korte kerstboomachtige plant en voornamelijk Indica. Door haar te kruisen met de F1 van Skunk is zij in staat een nog grotere opbrengst te realiseren. Een korte wietplant met weinig vertakkingen en is dan ook uitermate geschikt voor de Sea of Green kweekmethode. Dit soortje blijft kleiner en steekt van nature weinig energie in haar groeifase, dit is echter positief. Hierdoor blijft er meer energie over voor de bloei! Ze kan ook buiten worden gekweekt, zet haar in een grote pot of in de volle grond en haar opbrengst zal nog verder de pan uitrijzen, tot wel 550 gram/m2.

Medisch en effect

Voor vele biedt de Mazzar een uitkomst in de avond, door haar slaperig effect zal je snel kunnen slapen. Daarnaast wakkert zij sterk de honger aan en geeft zij een opluchting voor chronische pijn. In de medische wereld wordt zij vaak voorgeschreven voor kwalen als: stress, depressie, angst, bipolariteit en ADD/ADHD. Het effect is sterk kalmerend en resulteert vaak in een body-stoned gevoel. Deze soort zou ook een speciale werking hebben op het brein waardoor zij klachten bij Alzheimer verminderd en hoofdpijn/migraines zal vervagen. Een diepe slaap en een licht psychedelisch effect is wat je kunt verwachten van de Mazzar.

Euforisch 10   Insomnia 10
Slaperig 8   Pijn 8
Relaxed 6   Depressie 6
Verdoofd 6   Angst 6
Droge ogen 2   Eetlust 2

Smaak en Geur

De smaak is een mix van: hash x fruit x citrus en bloemen.  De smaak is zacht in de keel, dit wordt vooral door beginnende rokers ervaren als prettig. De geur komt overeen met de smaak en is dan een genot voor de neus!

Mazzar wietzaden in cijfers

Geslacht ♀ Feminized
Bloei 8-9 weken
Genetica 80% Indica / 20% Sativa
THC Hoog
Hoogte indoor 60 - 90 cm
Hoogte outdoor 70 - 110 cm
Opbrengst binnen 400 - 500 gram/m2
Opbrengst buiten 450 - 550 gram/m2
Schimmelresisitentie Gemiddeld
Kweek moeilijkheidsgraad Makkelijk
Effect Relax, blij, euforisch
Medicinaal Stress, depressie, pijn
Sea of Green Geschikt
SCROG Geschikt
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.