Nu 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Populaire Chemicals

(25)
  1. € 13,95

    star star star star star
    1 recensie
    Niet op voorraad

    Populaire research chemicals

    Research chemicals zijn een categorie chemische stoffen die in laboratoria worden geproduceerd voor wetenschappelijk onderzoek en niet voor recreatieve consumptie. De laatste jaren zijn er honderden RC’s geproduceerd, waarvan er een aantal ontzettend populair zijn geworden. Wil jij ook een of meerdere van deze populaire research chemicals kopen? Dan ben je bij Funcaps aan het juiste adres. Wij staan garant voor de kwaliteit en zuiverheid van onze research chemicals, zodat jij door bij ons te kopen altijd goed en nauwkeurig onderzoek kunt doen.


    Wat zijn research chemicals?

    Research chemicals, ook wel bekend als designer drugs, zijn synthetische verbindingen die vaak vergelijkbare effecten hebben als bekende illegale middelen zoals MDMA, LSD en XTC. De onderzoekschemicaliën zijn echter bedoeld voor onderzoeken en niet voor menselijke consumptie. Met dit doel worden ze ook geproduceerd en verkocht. Research chemicals zijn onderverdeeld in verschillende klassen, zoals de benzodiazepines of cathinonen. De meeste research chemicals zijn nog niet opgenomen in de Opiumwet, waardoor deze nog verkocht en onderzocht mogen worden. 

    Populaire research chemicals bij Funcaps

    Bij Funcaps vind je een uitgebreid assortiment aan bekende research chemicals. Van stimulerende stoffen zoals 4F-MPH tot psychedelische verbindingen zoals 1P-LSD, biedt Funcaps een scala aan producten voor onze kersverse onderzoekers. Lees hieronder meer over de populairste RC’s van dit moment.

    2F-Ketamine

    2F-Ketamine staat ook wel bekend als 2-FDCK. Deze RC is populair vanwege zijn verdovende effecten. Mensen die deze RC onderzoeken, beschrijven effecten als een droomachtige roes en dissociatieve effecten. Verder werkt de stof ontspannend en verdovend. Ook nemen proefpersonen tijd en ruimte anders waar en vindt er een veranderde waarneming plaats.

    2-MMC

    2MMC is een synthetische stimulant, die lijkt op de illegale middelen 3-MMC en 4-MMC. 2-MMC staat vooral bekend om de hogere energielevels, euforie en sociale gevoelens die de proefpersonen ervaren na inname van deze stimulerende RC. Andere effecten van 2MMC zijn: zelfverzekerdheid en gevoelens van saamhorigheid, verbondenheid en openheid.

    2-CMC

    Ook 2CMC is een vervanger van 3MMC en mephedrone, waardoor je bij 2 CMC ook kunt rekenen op stimulerende effecten, zoals euforische gevoelens, verbeterde sociale interactie en meer energie. Daarnaast behoren onderstaande effecten vaak ook tot de gemiddelde ervaring:

    • Meer zelfvertrouwen
    • Meer empathie
    • Gevoel van saamhorigheid
    • Gevoel van verbondenheid
    • Gevoel van openheid

    2C-B-FLY

    2C-B-FLY is een psychedelische research chemical. De stof verandert de manier waarop je zintuigen waarnemen. Kleuren lijken hierdoor levendiger en voorwerpen zien er helderder uit. Hogere doseringen kunnen zelfs leiden tot hallucinaties en een verandering in je denkproces.

    2-FMA

    2FMA is ook bekend als 2-Fluoromethamphetamine en valt onder de stimulerende research chemicals. Bij 2 FMA kun je rekenen op effecten als: meer energie, euforie, alertheid, scherpheid, opwinding, spraakzamer, meer zelfvertrouwen en een beter welzijn.

    4-FMA

    Hoewel deze RC in naam en chemische structuur lijkt op 2-FMA, creëert 4FMA ook een knuffelig gevoel. Dit houdt in dat je blije en warme gevoelens ervaart, waarbij je meer empathie voelt en gevoelens van saamhorigheid en openheid naar anderen toe.

    4F-MPH

    4F-Methylfenidaat, ook wel 4F-MPH of 4F-Ritalin genoemd, is een research chemical met stimulerende effecten. Bijzondere eigenschappen van dit middel zijn dat je je meer kunt focussen. Door dit middel heb je geen andere gedachtes in je hoofd, waardoor jij je beter kunt concentreren. Deze RC maakt je namelijk rustiger en is daarom prima geschikt voor mensen met ADHD of ADD.

    5-MeO-DMT

    5-MeO-DMT is een sterke, psychedelische research chemical. Het middel is vooral van invloed op je geest, waardoor je een intense euforie waarneemt en sterke hallucinaties. Door de intense en vooral langdurige effecten is dit middel niet geschikt voor de beginnende onderzoeker.

    1P-LSD

    1P-LSD lijkt qua effecten vooral op LSD en valt onder de psychedelische middelen. Je zult dus effecten ervaren als: gevoeligheid voor geluid en kleuren, versterkte gevoelens en een andere waarneming van de ruimte en tijd.

    O-DSMT

    ODSMT valt onder de opioïde research chemicals en als dusdanig veroorzaakt deze RC effecten als: verdoving, kalmering en euforie. Bovendien zorgt O-DSMT ervoor dat je minder angst ervaart en je spieren ontspannen raken.

    Flunitrazolam

    Flunitrazolam valt onder de klasse benzodiazepinen. Deze klasse research chemicals staat bekend om het verlichten van psychische klachten en het bevorderen van slaap. Angsten worden bijvoorbeeld verminderd en spanningen nemen af.

    Wil jij ook deze populaire research chemicals kopen?

    Wil jij ook experimenteren met deze populaire research chemicals? Dan ben je bij Funcaps aan het juiste adres. Met een breed assortiment aan hoogwaardige en betrouwbare producten, bieden wij jou de gelegenheid om gedegen onderzoek te doen. Naast deze lijst van populaire RC’s hebben we ook nog een ruim assortiment aan andere research chemicals, zoals SARMS. Koop daarom bij ons en geniet van de vele mogelijkheden.

    LEEFTIJDS CONTROLE
    Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.