Whatsapp ons: +31 6 10 84 83 86

Indica, zacht van smaak, typerende geur, speciaal soortje, mango

Somango wietzaden danken hun naam uiteraard aan het mango-achtige aroma dat de planten al voor de oogst verspreiden. Deze combinatie van Big Skunk en Jack Herer levert planten met lange zijtakken en een enorme hoofdtop.

Ondanks de Haze-genen is het geen moeilijke plant, die voor iedere kweker een verrassend resultaat levert, zowel in smaak, geur en gewicht.

Prijzen zijn per zaadje!

Seedshop

Somango zaden

€ 7,00

HOEVEELHEIDBESPAARPRIJS PER STUK
329% € 5,00
543% € 4,00
1046% € 3,75
1550% € 3,50
2057% € 3,00
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product Details

Omschrijving

Somango zaden informatie

De wietzaden Somango zaden - gefeminiseerd zijn een oorspronkelijke kruising tussen Jack Herrer en Big Skunk, deze zijn favoriet onder de beginnende- maar ook commerciële kwekers. Door deze kruising is er een cannabissoort ontstaan die een sterk fruitige geur achterlaat die men doet denken aan mango. Deze mango-geur kun je eveneens ook terug proeven op de tong. De smaak en geur maken haar dan ook speciaal en geliefd binnen de cannabiscommunity. 

Somango wiet kweken

Ze heeft een 75% Indica / 25% Sativa verhouding, ondanks haar indica dominantie wordt zij een joekel van een plant. Een indoor hoogte van 100-150 cm en outdoor tot wel 180 cm. Ze staat ook even net iets langer dan gemiddeld 9 á 10 weken. Je kan van haar grote zij takken verwachten met compacte toppen en dit levert uiteindelijk een hoge opbrengst. (tot wel 600 gram/m2)

De Somango is minder makkelijk te kweken dan andere soorten, wil je haar buiten kweken heeft zij een semi-vochtige omgeving nodig wilt zij uitgroeien tot een fantastische plant. Ze is dan ook beter geschikt om in een greenhouse te worden gekweekt dan in de buitenlucht. Wil je haar binnen kweken is het vaak noodzakelijk in het vroege groeistadium snoei technieken toe te passen zodat zij niet te groot zal worden, de plant toppen kan dit voorkomen. Mocht dit te laat zijn kun je altijd ervoor kiezen om te gaan buigen, maar pas op, door haar wijde vertakkingen kan het snel een junge worden. Voor een SCROG set-up is zij dan ook uitermate geschikt, wil je haar kweken en de SoG-methode toepassen dan zul je rekening moeten houden met de ruimte die zij in neemt. De SoG-methode is enkel voor de ervaren kweker weggelegd, een beginneling kan hier nogal voor verrassingen komen te staan.

Tijdens de bloeiperiode zul je snel brede donkergroene bladeren terug zien. Deze bladeren zullen ervoor zorgen dat er aantrekkelijke compacte toppen aan de plant groeien die een rijkelijke somango-harslaag bevatten. Het kan zo zijn dat de Somango paars uitslaat, dit is afhankelijk van de temperatuur en het fenotype.

Medicinaal en effect Somango zaden

Een sterk verdovend effect, veel medicinale gebruikers geven aan dat het effect snel werkzaam is en een sterk verdovende werking heeft. Dit bestrijd chronische en tijdelijke pijn per direct. Daarnaast heeft zij ook een preventieve werking bij misselijkheid en zal migraine-klachten merkbaar worden verminderd. Daarnaast heeft zij de werking om je gemoedelijke toestand te boosten. Stress, depressie en angst zullen afnemen en bij een hoge dosis zul je ook in een diepe slaap vallen dat fijn is voor de insomniacs onder ons.

Je zult graag willen praten en je zult je lacherig voelen, je lichaam wordt zwaar en je brein zal worden gestimuleerd. Door deze stimulering zul je je beter kunnen focussen en zal je concentratie toenemen.

Misselijkheid 10   Verdovend 10
Pijn 8   Creatief 8
Angst 8   Euforisch 6
Depressie 6   Focus 6
Insomnia 2   Relax 4
Eigenschappen Somango Wiet
Geslacht ♀ Feminized
Bloei 9-10 weken
Genetica 75% Indica / 25% Sativa
THC Hoog
Hoogte indoor 100 - 150 cm
Hoogte outdoor 120 - 180 cm
Opbrengst binnen 400 - 600 gram/m2
Opbrengst buiten 450 - 650 gram/m2
Schimmelresisitentie Gemiddeld
Kweek moeilijkheidsgraad Gemiddeld
Effect Blij, relax, focus
Medicinaal Stress, depressie, pijn
Sea of Green Ervaring vereist
SCROG Geschikt

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.