Zkittelz zaden

Hybrid, Amerikaans, regenboog wiet, prachtig, extreem geliefd, THC BOMB

Zkittlez een cannabissoort die nog nooit eerder is vertoond. Deze cannabis doet je letterlijk denken aan de regenboog. Het eindproduct van Zkittlez bevat allerlei kleuren en is een ware hype onder de wietrokers. Mening roker doet dan ook een moord om deze wiet in handen te krijgen!

Prijzen zijn per zaadje!

SKU
Zkittelz-zaden
€ 8,00
  • Koop 3 voor € 7,00 en bespaar 13%
  • Koop 5 voor € 6,00 en bespaar 25%
  • Koop 10 voor € 5,00 en bespaar 38%
  • Koop 15 voor € 4,33 en bespaar 46%

Zkittelz zaden

Een kleurrijkere wietsoort dan Zkittelz is op de huidige cannabismarkt onvindbaar. Deze strain is binnen een rap tijd razend populair geworden in de Verenigde Staten. Haar intens kleurige verschijning maakt haar ook zeer aanlokkelijk voor het oog. Naast haar regenboog kleurtjes heeft zij een zeer zoete smaak en kan men allerlei soorten fruit terug proeven bij het consumeren van de Zkittelz. Sommigen geven zelfs aan dat zij een echte snoepachtige smaak heeft. Wanneer men denkt aan kleuren & snoep denkt men aan: Skittels, hier is dan ook de naam van afkomstig. Wat ook opgemerkt mag worden is dat zij door haar unieke verschijning vrij recentelijke 2 cup prijzen in de wacht heeft weten te slepen namelijk:

- 1e Plaats Innovatieve soort Emerald Cup (2016)
- 1e Plaats Indica in de Cannabis Cup (2015)

Zelfs de juryleden van deze cups kwijlen weg bij het zien van deze regenboog wiet!

Zkittelz zaden wiet kweken

Het moet gezegd worden, maar om de Zkittelz picture perfect te kweken is niet voor iedereen weggelegd. Het vereist toch een gevorderd kweekniveau wil men in staat zijn al haar sprankelende kleuren terug zien in de cannabis. De aanmaak van kleuren kunnen worden gestimuleerd door de temperatuur naar beneden te halen in de vegetatieve-fase. Daarnaast dient men ook geluk te hebben met het fenotype, niet iedere zkittelz zal instaat zijn zo kleurrijk te worden. Ze heeft een vrij hoge opbrengst, maar maakt dit goed door haar unieke smaakbeleving. Ze heeft een bloeiperiode schommelend van 8 tot 10 weken, haar opbrengst binnen is tot wel 500 gram/m2 en buiten net even iets hoger tot 550 gram/m2. Door haar hoge schimmelresistentie kan ze prima buiten worden gekweekt, in de volle grond kan ze tot wel 100 gram per plant opleveren. Krijg jij het voor elkaar de Zkittelz met al zijn felle tinten te kweken?

Zkittelz wiet prijs in shops

Voor deze kleurrijke kameraad is men bereid de goudprijs te betalen. In de shops gaat zij dan ook weg voor gemiddelde prijs tot wel 35,00 EUR. Dit geeft wederom weer dat haar populariteit ongekend hoog is.

Medicinaal en effect

Ze neemt je zorgen weg en brengt je in een blije sfeer. Haar effect zal je aansporen tot sociale activiteiten en opeens zal je het leuk vinden om te babbelen en te lachen. Zij is dan ook goed voor problematieken als stress en depressie. Je creativiteit zal geprikkeld worden en ben je in staat goed na te kunnen denken over meer complexe zaken. Het effect op het lichaam is mild en dus niet sterk verdovend als menig andere cannabis. Wel kom je terecht in een relaxte setting waarin je graag kalm aan doet. Medicinaal zou zij ook baat brengen bij ADHD, je focus neemt namelijk toe waardoor je je beter kunt concentreren.

Depressie 10   Sociaal 10
Stress 8   Creatief 8
Angst 6   Relax 6
ADHD 4   Focus 4
PTSS 4   Euforisch 2

Zkittelz zaden eigenschappen

Geslacht ♀ Feminized
Bloei 8-9 weken
Genetica 60% Indica / 40% Sativa
THC Hoog
Hoogte indoor 80 - 120 cm
Hoogte outdoor 100 - 140 cm
Opbrengst binnen 450 - 500 gram/m2
Opbrengst buiten 500 - 550 gram/m2
Schimmelresisitentie Hoog
Kweek moeilijkheidsgraad Gevorderd
Effect Relax, blij, euforisch
Medicinaal Stress, depressie, pijn
Sea of Green Geschikt
SCROG Geschikt

No Related Posts