Whatsapp ons: +31 6 10 84 83 86

Snelle sativa, sativa dominant, sea of green, schimmel resistent, outdoor

AK47 wietzaden echte toppers onder de sativa's! Een snelle bloei, ongeveer 60 dagen, hoge opbrengst en hoge resistentie tegen schimmels en plagen. Verder is de hoogte voor een 65% sativa goed te controleren, waardoor deze plant zeer geschikt is voor Sea of Green. Kortom: deze wietzaadjes zijn een aanrader voor zowel de ervaren als de onervaren kweker!

Prijzen zijn per zaadje!

Seedshop

AK 47 zaden

€ 7,00

HOEVEELHEIDBESPAARPRIJS PER STUK
329% € 5,00
543% € 4,00
1046% € 3,75
1550% € 3,50
2057% € 3,00
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product Details

Omschrijving

AK 47 wietzaden

Een nogal agressieve naam voor een wietsoort die je juist voorziet van een heerlijk relaxte en zachte high. De AK 47 zaden - gefeminiseerd zijn sativa dominant en komt voort uit de kruising tussen Colombian x Mexican x Thai x Afghani. Ze staat voornamelijk bekend om haar hoge opbrengst en zeer hoge schimmelresistentie. Dit maakt haar een makkelijk te kweken plant voor zowel binnen als buiten.

AK 47 wiet kweken

De AK 47 wietzaadjes zullen zich binnen en buiten kunnen ontplooien tot fantastisch mooie wietplanten. Doordat de zij een hoge resistentie heeft tegen ongewenste plantaandoeningen als; spint, trips, schimmels en bud-rot zullen maakt het haar een prima kandidaat voor het buitenseizoen. Daarnaast heeft zij een sterke weerbaarheid bij hogere temperaturen en kan dan ook onder een sterke zomerse zon prima groeien.

Smaak & Geur AK 47 zaden

De geur is nogal complex te beschrijven, dit kan ook niet anders wanneer je het resultaat bent van een viervoudige kruising. De geur kan worden omschreven als zuur en aards, de smaak daarentegen is iets anders. De smaak is niet makkelijk te omschrijven, maar het is een mengeling van: aarde, hout, en citrus en geeft een scherp gevoel op de tong.

Medisch en effect

De naam AK 47 slaat terug op het one-hit-wonder effect. Wanneer je de AK 47 consumeert zal het effect direct inwerken, je zult niet meer dan twee hijsjes nodig hebben om te voelen dat de cannabispower door je lijf begint te gieren. Het effect is voornamelijk euforisch en je gedachten zullen dan ook snel tot rust komen. Creativiteit zal worden gestimuleerd, maar je zult je voornamelijk relax voelen. Dit maakt haar goed voor kwalen als (chronische) pijn, insomnia (slaapproblemen) en angst. Door haar snelle inwerking wordt zij ook gezien als de perfecte slaapwiet. Neem 3 hijsjes één uur voor het slapen en je zult rustig in slaap kunnen vallen. Insomniacs geven aan dat de slaapkwaliteit beter is wanneer zij deze wietsoort consumeren. Bij bipolariteit en andere aandoeningen met betrekking tot stemmingswisselingen zal deze wiet helpen bij het reguleren van de gemoedstoestand en deze beter onder controle te kunnen houden.

Angst 10   Euforisch 10
Depressie 8   Creatief 8
Pijn 6   Relax 6
Insomnia 2   Droge mond 2
Misselijkheid 2   Droge ogen 2
Eigenschappen AK 47 zaden
Geslacht ♀ Feminized
Bloei 8-9 weken
Genetica 65% Sativa / 25% Indica
Dominantie Sativa dominant
Hoogte indoor 70-120 cm
Hoogte outdoor 110-160 cm
Opbrengst binnen 400-600 gram/m²
Opbrengst buiten 450-650 gram/m²
Schimmelresistentie Zeer hoog
Kweek moeilijkheidsgraad Makkelijk
Effecten AK 47 zaden Euforisch, blij, chill, oppepend
Medicinaal positieve werking Stress, depressie, pijn
Sea of Green Geschikt
SCROG Geschikt

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.