Big Cheese Autoflower zaden

Big Cheese Autoflower zaden

Big Haze Autoflower zaden

Big Haze Autoflower zaden

Big Jack Widow  Autoflower zaden

Big Jack Widow Autoflower zaden

Big Cheese Autoflower zaden

Hybrid, autoflower, gigantische opbrengst, outdoor

De verbetere cheese autoflower variant; Big Cheese autoflower zaden. Deze autoflower staat iets langer dan normaal, maar maakt dit helemaal goed door veel meer toppen te produceren en levert tot wel 30% meer opbrengst!

Prijzen zijn per zaadje!

€ 7,00
SKU
Big-Cheese-Autoflower-zaden

HOEVEELHEIDBESPAARPRIJS PER STUK
321% € 5,50
536% € 4,50
1039% € 4,25
1543% € 4,00
2054% € 3,25

Big Cheese Autoflower zaden

De Big Cheese Autoflower is een zogenaamde Big Autoflower. Een wietplant die uit zichzelf bloeit en ongeveer na een week of 12 klaar is om geoogst te worden (8-9 weken bloei), maar daarbij niet klein blijft, zoals sommige eerdere generaties autoflowers doen. En dat maakt Big Autoflowers ideaal voor mensen die graag meer opbrengst willen, maar wel nog steeds de gemakken van een autoflower wensen te behouden. 

De Big Cheese autoflower zaden kweken

Eerlijkheid gebied te zeggen dat deze planten door een lagere schimmelresistentie buiten iets moeilijker te kweken zijn dan binnen. De uiteindelijke planthoogte van super-autoflowers zoals deze, ligt ongeveer tussen de 70-120 centimeter. Ze zullen dus niet uitgroeien tot metershoge monsterplanten, maar hebben wel een dusdanig formaat dat je er onder goede omstandigheden zeker wel zo’n 50-75 gram wiet vanaf kunt halen. Probeer vochtige omgevingen te mijden en je zult vrijwel geen last hebben van budrot of schimmels. Zet je haar in de volle grond of een grote pot zal ze nog meer topvorming hebben dan gemiddeld.

Geur en smaak

 

De wiet kan na het drogen het beste nog een week of twee 'gecured' worden om de typische penetrante Cheese-geur te krijgen. Deze kaasachtige geur kan ook worden geproefd samen met meerdere bloemachtige aroma's

Medicinaal en effect

Het effect is redelijk sterk psychedelisch dat snel omslaat  in een verdovende 'body-stone'. De combinatie van ontspanning en euforie is wat de Cheese speciaal maakt, weinig soorten bieden beide effecten. Je pijn zal worden verdoofd en je gedachten worden gesust. Het sussen van de gedachte heeft een positief effect op angst en depressie. Een van de sterkste punten van de Big Cheese Autoflower is dat zij nog sterker de eetlust zal stimuleren dan de gemiddelde wiet. Deze eigenschap kan voor velen een uitkomst bieden bij revalidatie en eetstoornissen.

Pijn 10 Relax 10  
Angst 8 Euforisch 8  
Eetlust 8 Verdoofd 6  
Depressie 6 Droge ogen 4  
Misselijkheid Droge mond 4  

 

De Big Cheese autoflower zaden in cijfers

Geslacht ♀ Feminized autoflower
THC Hoog
CBD Laag
Genetica 40% Indica / 40% Sativa / 20% Ruderalis
Dominantie Hybrid
Bloeiperiode 8-9 weken
Hoogte binnen 60-90 cm
Hoogte buiten 80 - 130 cm
Opbrengst binnen 500 - 600 gram/m²
Opbrengst buiten 550 - 650 gram/m²
Schimmelresistentie Gemiddeld
Kweekniveau Makkelijk
Effect Relax, blij, euforisch, slaperig, honger
Medicinale werking Pijn, stress, insomnia
Sea of Green Ja
SCROG Ja
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.