Whatsapp ons: +31 6 10 84 83 86

Sativa, hoge opbrenger, snelbloeier, compact, sea of green

Binnen 8 weken produceert zij een berg massieve toppen met een hoog THC-gehalte. Door haar compacte plantstructuur en lage hoogte is zij de meest logische keus voor een Sea of Green set-up. Onder de commerciële kwekers is zij dan ook favoriet en dat is niet voor niets. Beginnersvriendelijk en heeft weinig onderhoud nodig, wat wil je nog meer?

 

Prijzen zijn per zaadje!

Seedshop

Black Domina zaden

€ 7,00

HOEVEELHEIDBESPAARPRIJS PER STUK
329% € 5,00
543% € 4,00
1046% € 3,75
1550% € 3,50
2057% € 3,00
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product Details

Omschrijving

Black Domina wietzaden

De Black Domina zaden zijn geliefd onder de wietkwekers die snel willen oogsten en gaan voor een grote opbrengst. Deze zaden bevatten krachtige genetica die een snelle superplant ter weeg brengen. Deze plant is geschikt voor vrijwel alle kweek omgevingen: binnenkweek, buitenkweek of in een greenhouse. Deze strain is veelzijdig en heeft een hoge opbrengst per m2. Haar ouders bestaan uit: Afghani x Ortega en Northern Light x Hash Plant.

De Black Domina kweken

Het kweken en onderhouden van de Black Domina is gemakkelijk, dit maakt haar dan ook populair onder de onervaren, maar ook ervaren kwekers. Ze heeft een zeer hoge schimmelresistentie dat haar in staat stelt te groeien ook in de meer vochtige omgevingen. Dit kan vooral handig zijn in het Nederlandse klimaat waar wij ook een plens regen in de zomer kunnen verwachten. Door deze hoge resistentie zul je budrot en andere vormen van plantziekten  zelden tegen komen bij deze wietzaden. Compact, klein, snel en productief deze eigenschappen maken haar ook zeer aantrekkelijk voor de binnenkweek en is zij geschikt voor SOG (Sea of Green). Brede en grote bladeren met daartussen zware toppen waarvan de THC hars vanaf druipt dat is de Black Domina.

De Black Domina zaden genereren een hoge opbrengst

Deze plant blijft klein waardoor er veel meer energie gestoken kan worden in het aanmaken van toppen. Het is dan ook niet moeilijk om een opbrengst van 400-550 gram/m2 te realiseren wanneer zij binnen wordt gekweekt. Buiten gaat zij net even een stapje verder; tot wel 600 gram/m2

Geur en smaak Black Domina wietzaden

De geur bestaat uit rijkelijke aroma van gekruide vruchten gemend met een vleugje verse hasj. De smaak van de Black Domina is vergelijkbaar met suikerzoete hasj, dit maakt haar een echte aanrader voor de flavour chasers.

Medisch en effect

De perfecte slaap wiet, je valt als een roosje in slaap wanneer je de zoete wiet van de Black Domina hebt geconsumeerd. Door de hevige stoned-feeling verdoof je het lichaam waardoor pijn zal vergaan als sneeuw voor de zon. Het effect is terug te merken in het lichaam en brengt een sterke stoned-feeling navoren. Het kan ook even duren voordat het effect is uitgewerkt, over het algemeen omschrijft men de duur van het effect als "long-lasting". Het effect komt minder na voor bij de geest, het is dan ook raadzaam deze damen te nuttigen in een relaxte sfeer waarbij je geen verplichtingen zodat je lekker chill onderuit kunt zakken.

Insomnia 10   Euforisch 8
Pijn 10   Slaperig 8
Depressie 6   Verdoofd 6
Angst 4   Relax 6
Misselijkheid 4   Droge ogen 2

 

De B.D. wietzaden in cijfers
Geslacht ♀ Feminized
Bloei 8 weken
Genetica 95% Indica / 5% Sativa
Dominantie Indica dominant
Hoogte indoor 50-70 cm
Hoogte outdoor 60-90 cm
Opbrengst binnen 400-550 gram/m²
Opbrengst buiten 500-600 gram/m²
Schimmelresistentie Zeer hoog
Kweek moeilijkheidsgraad Makkelijk
Effect Relax, euforisch, blij, slaperig, focus
Medicinaal positieve werking Stress, insomnia, pijn, depressie, spasme
Sea of Green Geschikt
SCROG Geschikt

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.