Nu 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

3-MEC: ervaring, werking en meer

3-MEC: ervaring, werking en meer

3-MEC is een fascinerende research chemical met een groeiende populariteit in diverse kringen. Vanwege zijn unieke effecten en potentieel heeft 3 MEC de aandacht getrokken van veel mensen. Wat is echter de gemiddelde 3-MEC ervaring van deze mensen? Op deze vraag en meer zal dit artikel antwoord geven.

Wat 3MEC?

3 MEC staat voor 3-Methylethcathinone en het is een research chemical dat valt onder de synthetische cathinonen. Wat betreft de chemische structuur is 3MEC daarom vergelijkbaar met bijvoorbeeld mephedrone en 4-MPD. 3-MEC staat bekend om de stimulerende effecten en wordt verkocht in poedervorm. Het is een van de onderzoekschemicaliën en dientengevolge is het niet geschikt voor recreatieve consumptie.

Synthetische cathinonen

Synthetische cathinonen zijn RC’s die stimulerende eigenschappen hebben zoals amfetamines als MDMA en cocaïne. Deze klasse research chemicals zorgen voor meer energie en een verhoogde sociale interactie. Normale cathinonen worden aangetroffen in de bladeren van khat, terwijl de synthetische ontstaan zijn in laboratoria toen onderzoekers gingen experimenteren met de effecten van cathinonen.

Verschil 3MEC en 3CMC

De chemische structuur van 3MEC en 3CMC is gelijk, want ze vallen allebei onder de cathinonen. Het verschil zit hem in de vervanging van de methylgroep op de ethylketonplek. Bij 3MEC is dit een methoxygroep en bij 3 CMC een chloride. Een tweede verschil zit hem in de kracht en aangeraden dosis. 3-CMC is krachtiger dan 3-MEC en daarom voldoet een kleinere dosering om dezelfde effecten te bereiken.

Verschil 3-MEC en 3-MMC

Wat betreft de 3 MEC ervaring, lijkt 3-MEC heel erg op 3-MMC. Ook hier vind je echter subtiele verschillen, want 3 MMC is bijvoorbeeld krachtiger in zijn stimulerende effecten. Bovendien vind je hier meer euforische gevoelens en een hogere energieniveau dan bij 3 MEC. Houd je van een minder intense ervaring? Kies dan voor 3-MEC.

3-MEC werking

De structuur van 3 MEC zorgt ervoor dat het centrale zenuwstelsel gestimuleerd wordt door de afgifte en opname van bepaalde stofjes. Deze neurotransmitters, zoals serotonine, noradrenaline en dopamine, zijn van belang bij de regulatie van je stemming, concentratie en motivatie.

Duur 3 MEC werking

Hoe lang 3-MEC werkt voor jou, is afhankelijk van je individuele vatbaarheid en van de condities van het onderzoek. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de dosering van de RC. Een lichte dosering bestaat uit slechts 10-20 milligram van de RC, maar een sterke dosering bevat al 40-60 milligram werkzame stof. Gemiddeld is de ervaring met de werkingsduur van 3-MEC:

  • Werkt voor het eerst 20-40 minuten na inname
  • De piek wordt bereikt op circa een á twee uur na inname
  • De totale duur van de effecten zal ongeveer vier á zes uur bedragen.

3-MEC ervaring

Er is nog niet veel onderzoek verricht naar 3 MEC en de 3-MEC ervaring, maar er zijn een aantal online ervaringsrapporten beschikbaar, waarin onderzoekers hun ervaring met 3 MEC delen. Over het algemeen zal 3-MEC de volgende effecten geven:

  • Hoger energielevel
  • Alertere staat
  • Betere concentratie
  • Super gemotiveerd
  • Gevoel van welzijn
  • Euforische gevoelens
  • Eventueel: verhoogd libido
Gerelateerde berichten
  1. 4-FMA werking en ervaringen 4-FMA werking en ervaringen
  2. Wat is een opiaat? Wat is een opiaat?
  3. Hoelang werkt Ritalin? Hoelang werkt Ritalin?
  4. Wat zijn research chemicals? Wat zijn research chemicals?
Gerelateerde producten
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.