Nu 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

O DSMT ervaringen en meer

O DSMT ervaringen en meer

O-DSMT is een research chemical met een pijnstillende werking. Het is een opioïde stof, die onderdeel is van de cyclohexanolklasse. In 2010 verscheen de RC op de onderzoeksmarkt, waardoor er nog weinig onderzoek is verricht naar het middel. Ben je echter toch nieuwsgierig naar wat de online rapporten die er wel zijn zeggen over de O DSMT ervaringen en de werking? Deze blog zal dieper ingaan op deze O-DSMT ervaringen en meer. 

Wat is O-DSMT voor een stof?

ODSMT staat voor O-Desmethyltramadol/desmetramadol. Het is een onderzoeksmiddel dat niet voor recreatief gebruik bedoeld is. De RC is een actieve metaboliet van het medicijn tramadol, maar is minder stimulerend dan deze stof. O-DSMT is daarentegen wel krachtiger in zijn verdovende en pijnstillende werking. Het is daarom tijdens onderzoeken af te raden de RC te gebruiken in combinatie met andere RC’s, alcohol of antidepressiva.

Wat doen opiaten?

Opioïde stoffen zijn afgeleiden van de opiumplant. Opiaten omvatten natuurlijke stoffen, zoals codeïne en morfine, maar ook synthetische opioïde stoffen vallen eronder, zoals methadon en fentanyl. Opiaten binden aan specifieke receptoren, waardoor ze een pijnstillende werking teweeg brengen.

Werking O DSMT

O-Desmethyltramadol is een actieve metaboliet van tramadol en als dusdanig is het verantwoordelijk voor hetzelfde analgetische effect als tramadol, alleen vele malen krachtiger. Desmetramadol heeft een ongebruikelijke chemische structuur, met een cyclohexaanring die is verbonden met een fenylring. Farmacologisch gezien, wanneer het in het lichaam wordt ingenomen, werkt O-DSMT als een μ-opioïde agonist, wat betekent dat het zich bindt aan μ-opioïdreceptoren in de hersenen en het ruggenmerg, en het heeft ook affiniteit voor δ- en κ-opioïdreceptoren.

Ervaringen met O DSMT

Wat zijn nu de gemiddelde O DSMT ervaringen? Wat vindt men van deze RC? Naar de effecten van ODSMT is al wat onderzoek verricht, aangezien de effecten grotendeels overeenkomen met tramadol. Dit zijn de gemiddelde ervaringen:

  • Proefpersonen ervaren een verdovende werking
  • Ze nemen een kalmte waar.
  • Ze voelen zich euforisch.
  • Ze ervaren een vermindering van angsten.
  • Nervositeit wordt onderdrukt.
  • Bezorgdheden nemen af.
  • Spieren raken ontspannen, net als bij poppers.

Negatieve O DSMT ervaringen

Er zijn ook wel een aantal negatieve ervaringen op het internet terug te vinden met betrekking tot ODSMT. Negatieve effecten zijn bijvoorbeeld:

  • Een jeukerig gevoel
  • Duizeligheid
  • Slaperigheid
  • Overgeven
  • Hoofdpijn
  • Moeite met ontlasten
  • Misselijkheid
  • Sterke drang om weer te nemen
  • Irritatie van luchtwegen of ogen

Wat zijn de gemiddelde O-DSMT ervaringen met de werkingsduur?

Hoelang de effecten van O DSMT aanhouden, is afhankelijk van een aantal zaken, zoals de gevoeligheid voor het middel van de proefpersoon, de manieren van inname en de dosering. In de beschikbare online studies wordt geschat dat desmetramadol na een halfuur tot een uur na inname begint te werken, waarna de piek in ongeveer twee uur bereikt wordt. De effecten zijn waarneembaar ongeveer drie á vier uur.

Hoeveel O-DSMT moet je nemen?

Uit de ervaringsrapporten is naar voren gekomen dat dertig milligram werkzame stof een goede dosering is. Ga je deze RC voor het eerst onderzoeken, dan zou 30 mg een prima startdosering zijn. Wanneer je al vaker onderzoek verricht hebt naar O DSMT, dan kun je nog maximaal dertig bij nemen in hetzelfde onderzoek. Ook kun je kiezen voor onderzoek te doen naar de pellets van O DSMT. Hierin zit 50 milligram werkzame stof en een pil is genoeg per experiment. 

Gerelateerde berichten
  1. 4-FMA werking en ervaringen 4-FMA werking en ervaringen
  2. Wat is een opiaat? Wat is een opiaat?
  3. Hoelang werkt Ritalin? Hoelang werkt Ritalin?
  4. Wat zijn research chemicals? Wat zijn research chemicals?
Gerelateerde producten
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.