Nu 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Wat is de werking van flubromazepam?

Wat is de werking van flubromazepam?

Flubromazepam is een synthetische benzodiazepine, die bekendstaat om zijn kalmerende werking. De research chemical is voor het eerst in 2012 in omloop gekomen en valt daardoor onder de groep Nieuwe Psychoactieve Stoffen (NPS). Er is nog niet veel bekend over het middel echter; de informatie die er te vinden is, is afkomstig van ervaringsrapporten. Daarom zal deze blog wat dieper in gaan op wat flubromazepam is en wat de research chemical doet.

Wat is flubromazepam?

Flubromazepam is een psychoactieve research chemical, die behoort tot de klasse van de benzodiazepines. Het middel werd ontwikkeld in 1960, maar vond zijn weg naar de markt pas in 2012. Flubromazepam heeft lang durende effecten en wordt ingezet tegen paniek, angst, slapeloosheid, acute toevallen en verdoving. Niet verwonderlijk wordt het middel daarom vaker ingezet als pijnstiller. Qua structuur lijkt de research chemical op middelen, zoals triazolam en pyrazolam.

De benzo’s

Om te begrijpen welke effecten flubromazepam teweeg brengt, is het handig om te weten wat de benzodiazepines voor een effect hebben. Benzo’s zijn medicijnen, die helpen tegen angst- of slaapproblemen. Deze medicijnen krijg je op doktersrecept, maar er zijn ook mensen die ze inzetten voor het ontspannende effect of om in slaap te komen. Er zijn verschillende soorten benzodiazepinen, die verschillen in welke effecten ze teweeg brengen en werkingsduur. Benzo’s hebben over het algemeen een lange werkingsduur, maar veroorzaken geen kater. Meer weten over benzodiazepinen zoals Bromazolam? Lees het hier. Benzo’s kopen, doe je via deze link.

Flubromazepam ervaring

Er is nog weinig wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de effecten van flubromazepam, maar er zijn genoeg ervaringsstudies beschikbaar. De algemene flubromazepam ervaring is dat het middel heel snel verdooft. Bij hogere doseringen werkt de stof daarom prima om in slaap te vallen. Verdere lichamelijke effecten zijn:

  • Ontspanning van spieren
  • Euforische gevoelens
  • Verhoogd libido
  • Onderdrukking van toevallen of epileptische aanvallen
  • Meer zin om te eten

Hoe voel je je met flubromazepam?

Naast lichamelijke uitwerkingen heeft de stof ook mentale effecten:

  • Onderdrukking van angst
  • Ontremming
  • Onderdrukking van herinneringen
  • Je voelt je sober
  • Boost van ego-gevoelens
  • Emotionele onderdrukking
  • Slaperigheid
  • Onderdrukking dromen

Eventuele negatieve bijwerkingen

Er zijn een aantal risicovolle bijwerkingen van het middel bekend, die meestal plaatsvinden bij te hoge doseringen. Zo zou het middel bij een te hoge dosis ervoor kunnen zorgen dat mensen zich te slaperig gaan voelen. Ze voelen zich alsof ze constant op de grens van bewusteloosheid verkeren. Andere risico’s zijn: black-outs en levensgevaar in combinatie met andere verdovende middelen, zoals alcohol, medicijnen en drugs. Bovendien wil je flubromazepam constant bijnemen, waardoor de kans op verslaving groot is.

Geschikte dosering 

Volgens ervaringsrapporten hoef je vijf keer minder flubromazepam te pakken dan bijvoorbeeld alprazolam. Een dosis van 0.5 milligram werkzame stof is al afdoende om onderzoek mee te doen bij het middel in poedervorm. Bestel deze via deze link. Je kunt deze benzo echter ook kopen in pelletvorm en veelal bevatten de pellets 8 milligram aan werkzame stof. Bestel jouw dosis pellets via deze link, mocht dit jouw geprefereerde vorm van onderzoek zijn.

Hoe lang werkt Flubromazepam?

Flubromazepam werkt langer dan andere benzodiazepinen. De effecten kunnen wel tot een dag aanhouden. Dit in vergelijking met de 5 á 8 uur durende werking van alprazolam. De halfwaardetijd van de research chemical bij een dosering van 0.5 milligram is ongeveer 10 tot 20 uur. Hoe hoger de doses, die je neemt, hoe langer die effecten kunnen aanhouden. Bij hogere doses kan het middel wel drie dagen aanhouden. De effecten zijn 40 á 90 minuten na inname waarneembaar en de climax zit op ongeveer 6 á 12 uur. We hopen dat je hiermee alle informatie hebt ontvangen die je nodig hebt!

Gerelateerde berichten
  1. 4-FMA werking en ervaringen 4-FMA werking en ervaringen
  2. Wat is een opiaat? Wat is een opiaat?
  3. Hoelang werkt Ritalin? Hoelang werkt Ritalin?
  4. Wat zijn research chemicals? Wat zijn research chemicals?
Gerelateerde producten
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.