Cebil Zaden

Cebil Zaden wordt geleverd in zakjes met 20 zaden

SKU
Cebil Zaden
€ 9,00

Cebil Zaden informatie

De zaden van de Cebil boom zitten vol met psychoactieve alkaloïden: 5-MeO-DMT en bufotenine. De stoffen hebben een enorme hallucinogene effect: zwart/wit kleuren en geometrische patronen. Cebil effecten worden vergeleken met DMT of LSD maar dan duren ze een stuk korter. Te gebruiken om een psychedelische snuff te maken of een Cebil boom te groeien.

Effecten

Na gebruik komt men vaak een psychedelische dromerige staat die ongeveer 15 minuten duurt en waarna het een half uur aanhoudt. Als Cebil op de traditionele manier gesnoven word schiet het snel naar de hersenen waardoor vele hoofdpijn, middelijkheid en duizeligheid ervaren. Sommige omschrijven zich als herboren te voelen na zo’n Cebil trip. De actieve bestandsdelen van Cebil zijn: N,N-DMT, 5-MeO-DMT en 5-HO-DMT (bufotenine). Cebil is het broertje van Yopo (Anadenanthera peregrina).

Gebruik

Verhit de zaden in een pan op laag vuur. Wanneer de Yopo zaden openbarsten, kan je de pan van het vuur halen. Verwijder de schil en bewaar de binnenste gedeelte. Verhit daarna het binnenste deel weer op laag vuur. Haal het restant van het vuur wanneer het hard en korrelig wordt. Maal het restant met een koffiemolen of vijzel. Meng vervolgens 2 delen zaad met 1 deel calcium hydroxide en 1 deel bakpoeder. Voeg een paar druppels water toe zodat het een deegachtige substantie wordt. Meng dit goed en verwarm het zachtjes tot het materiaal droog is. Vermaal het daarna weer met een vijzel of koffiemolen tot een fijn poeder. De aangeraden dosering is 1-4 zaden per persoon. Als je het voor de eerste keer gebruikt kan je beter aan de lage kant beginnen om te kijken hoe gevoelig je voor de stoffen bent. Het is het makkelijkst om het poeder bij iemand anders in de neus te blazen omdat het niet fijn aanvoelt om het te snuiven.

No Related Posts