Northern Light x White Widow zaden

Northern Light x White Widow zaden

Black Domina zaden

Black Domina zaden

Bubblegum zaden

Bubblegum zaden

Northern Light x White Widow zaden

Indica, snelbloeier, sea of green, indoor, outdoor

De favoriete wietzaden van onze grootverbruikers; en wel door haar korte bloeiperiode en hoge opbrengst. De Northern Light staat bekend om haar hoge luchtvochtigheid-tolerantie en door deze te kruisen met White Widow is de Northern Light x White Widow een wietplant geworden met knallende opbrengst. Daarnaast maken budrot en insectenplagen geen schijn van kans tegen haar schimmelresistente genetica.

Prijzen zijn per zaadje!

€ 7,00
SKU
Northern-Light-x-White-Widow-zaden

HOEVEELHEIDBESPAARPRIJS PER STUK
329% € 5,00
543% € 4,00
1046% € 3,75
1550% € 3,50
2057% € 3,00

Northern Light x White Widow

Een legendarisch strain die al tig jaren genetische ontwikkeling heeft doorgaan waardoor zij nu bestempeld mag worden als super strain. Door de jaren heen heeft zij meerdere namen gekregen, namelijk: Great White Shark, Superskunk en NLX. Deze wietsoort is veelzijdig en makkelijk te kweken, daarnaast produceert zij in een korte periode een hoge opbrengst zonder veel naar om te kijken. Het is onvermijdelijk dat je eindigt met een berg schitterend thc-rijke wiet wanneer je haar zo af-en-toe wat water en liefde geeft.

Northern Light x White Widow kweken

Over het algemeen krijgt zij de voorkeur om in een Sea of Green set-up gekweekt te worden. De NLX iblijft compact waardoor er veel zaden kunnen worden gezaaid op een klein oppervlakte zonder dat er een grote jungle ontstaat. Wanneer je haar indoor kweekt zal ze niet hoog worden 50 - 80 cm. Buiten daarentegen zijn hoogtes van 100 - 160 cm veel eerder terug te zien. Doordat deze strain voor de helft bestaat uit White Widow heeft zij weinig aandacht nodig en heeft zij een zeer hoge resistentie tegen schimmels en ziekten. Een zeer beginnersvriendelijke soort met een hoge opbrengst (tot wel 550 gram/m2).

Medisch en effect

Deze strain staat bekend om het "one-hitter quitter" fenomeen. Dit houdt in dat men vaak na enkele hijsjes ervan afziet omdat het effect snel werkend is. Een vrij krachtige body stone kun je ervaren en je zult je snel begeven in een euforische staat. Doordat zij een stoned gevoel achterlaat in het lichaam is het aangeraden om haar vooral op je luie dag te consumeren. De NLxWW heeft nogal een lijstje waar zij medicinaal gezien baat bij brengt zo kan zij helpen bij; stress, eetlust, vermoeidheid, ADD, ADHD en PTSS. Zij zal je energie-levels boosten en je voorzien van een warm en kalm gevoel.

Pijn 10   Relax 10
Depressie 6   Euforisch 8
Misselijkheid 6   Creatief 8
Eetlust 6   Droge mond 4
Angst 4   Droge ogen 2

Geur en smaak

De geur is zoet met aard-achtige en citrus ondertonen. Ze is mild-tropical in geur en in smaak. De aroma die zij afgeeft is niet overweldigend of doordringend, geurbestrijding is bij deze plant geen issue. De rook voelt zacht aan en zal minder snel irriteren in de keel, het laat tevens een fruit-smaak op te tong achter.

Northern Light x White Widow in cijfers

Geslacht ♀ Feminized
Bloei 8-9 weken
Genetica 100% Indica
THC Hoog
Hoogte indoor 50 - 80 cm
Hoogte outdoor 100 - 160 cm
Opbrengst binnen 450 - 500 gram/m2
Opbrengst buiten 500 - 550 gram/m2
Schimmelresisitentie Zeer hoog
Kweek moeilijkheidsgraad Makkelijk
Effect Relax, blij, euforisch
Medicinaal Stress, depressie, pijn
Sea of Green Geschikt
SCROG Geschikt
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.