White Russia Zaden

Hybrid, hoog in THC, outdoor, indoor, hoge opbrengst

Een combinatie van de twee sterkste planten ter wereld namelijk, AK-47 en de White Widow. Deze twee cannabissoorten staan bekend om hun fenomenale resistentie tegen schimmels en zijn dan ook bestand tegen vochtige omgevingen en insecten. De kans is bij de White Russian dan ook minimaal wanneer men spreekt over budrot en schimmel. Deze wietzaden monden uit in een sterk geurende wietplant met een hoog THC gehalte. Een droom voor de beginnende kweker.

Prijzen zijn per zaadje!

SKU
White Russia Zaden
€ 7,00
  • Koop 3 voor € 5,00 en bespaar 29%
  • Koop 5 voor € 4,00 en bespaar 43%
  • Koop 10 voor € 3,75 en bespaar 46%
  • Koop 15 voor € 3,50 en bespaar 50%
  • Koop 20 voor € 3,00 en bespaar 57%

White Russia zaden

Door de twee ijzersterke cannabissoorten met elkaar te kruisen, de AK-47 x White Widow is er de White 47 ontstaan. Beide staan bekend om haar krachtige resistentie tegen schimmels, insecten en vocht. De kans op plantaandoeningen is dan ook bij de White Russia zaden - gefeminiseerd minimaal. Dit maakt haar ook een perfecte kandidaat voor de beginnende kweker.

White Russia wiet kweken

Deze cannabisplant vereist een laag kweekniveau, ook met weinig aandacht zal deze damen vol komen te zitten met keiharde en compacte toppen. Doordat zij een compacte plantstructuur kan zij prima worden gekweekt in een Sea of Green set-up. Binnen zal ze een opbrengst hebben tussen de 450-600 gram/m2 en buiten net even iets hoger tot wel 650 gram/m2. Ten opzichte van de andere cannabisstrains heeft zij een gemiddelde binnen lengte. Binnen kan groeit zij tot 60 - 110 cm en buiten slechts een klein beetje groter tot 130 cm. 

Een hoge schimmelresistentie zorgt voor een minimale kans op budrot en zullen insecten minder snel de plant beschadigen. Hierdoor is zij dan ook prima geschikt om buiten gekweekt te worden, ook in de omgevingen die vochtiger zijn. De White Russia is een echte harsproducent, binnen 8 - 9 weken heb je dan ook toppen die schitteren van de THC-kristallen. Haar geur kan nogal penetrant zijn, het is dan ook raadzaam hier rekening mee te houden.

Medicinaal en effect

Een directe energie boost, deze cannabis heeft voornamelijk effect op de geest en vele male minder op het lichaam. Hierdoor is zij dan goed om angst en depressie te in te dammen waardoor je dit los kan laten en het een plek kunt geven. Ook bij concentratie stoornissen zal het de gedachten snelheid verlagen waardoor je je beter zal kunnen focussen. Doordat het een minder sterk effect heeft op het lichaam is deze wiet prima geschikt om door de dag geconsumeerd te worden.

Misselijkheid 10   Euforisch 10
Pijn 8   Relax 6
Angst 4   Creatief 6
Depressie 4   Focus 4
Eetlust 2   Droge ogen 2

White Russia eigenschappen

Geslacht ♀ Feminized
Bloei 8-9 weken
Genetica 50% Sativa / 50% Indica
THC Hoog
Hoogte indoor 60 - 110 cm
Hoogte outdoor 80 - 130 cm
Opbrengst binnen 450 - 600 gram/m2
Opbrengst buiten 550 - 650 gram/m2
Schimmelresisitentie Zeer hoog
Kweek moeilijkheidsgraad Makkelijk
Effect Blij, oppeppend, energiek
Medicinaal Stress, depressie, pijn
Sea of Green Geschikt
SCROG Geschikt

No Related Posts