Whatsapp ons: +31 6 10 84 83 86

Hybrid, schimmelresistent, zeer bekend, populair, anti budrot, beginnende kweker

Een eeuwenoud soortje die tot op de dag van vandaag nog overal mee gekruist wordt en dit is niet voor niets. De White Widow is een makkelijk te kweken plant en dit komt door haar geweldige eigenschappen. Ze is compact, zeer resistent tegen schimmels, budrot en plagen en daarnaast snel oogstrijp. Een cannabissoort die nog meer beginner vriendelijk is dan de White Widow ga je niet vinden, ze groeit als kool en heeft nauwelijks onderhoud nodig.

Prijzen zijn per zaadje!

Seedshop

White Widow zaden

€ 7,00

HOEVEELHEIDBESPAARPRIJS PER STUK
329% € 5,00
543% € 4,00
1046% € 3,75
1550% € 3,50
2057% € 3,00
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product Details

Omschrijving

White Widow zaden

Deze wietsoort is de meest veelzijdige plant ter wereld en hierdoor in een overgroot gedeelte aan kruisingen op de markt terug te vinden. Met veelzijdigheid wordt bedoeld dat zij voldoet aan vrijwel alle behoeften van de kweker. Zij staat vooral bekend dat zij een hoge opbrengst geeft in een korte tijd en lekker compact groeit. Daarnaast is zij sterk bestendig tegen schimmels en hitte hierdoor wordt zij door velen gezien als ultieme buitenplant. Ze is een plant waar je weinig aandacht aan hoeft te besteden. Alleen al in ons assortiment komt zij in nog zeker 5 wietsoorten voor, hierdoor hebben wij haar ook in een White Widow mix-pack aangeboden.

White Widow kweken

Op welke manier je de White Widow ook kweekt, ze kan in iedere omgeving en set-up perfect groeien. Ze heeft een zeer hoge resistentie tegen schimmels. plagen en warmte. Deze eigenschappen maken haar een low-maintenace plant, ze heeft dus weinig aandacht nodig. Hierdoor kan zij ook geplaatst worden in de iets meer vochtigere omgevingen evenals droge en hete omgevingen, je kan letterlijk alle kanten met haar uit. Aan opbrengst doet zij niet te kort, binnen heeft zij een opbrengst tussen de 500 en 600 gram/m2 en buiten tot wel 650 gram/m2. Met een gemiddelde lengte van 80 centimeter (binnen) wordt zij niet al te groot en hoeft men minder snel rekening te houden met de hoogte. Ze is een hybride soort dat binnen 9 weken klaar is voor de oogst. Haar wiet is lichtgroen, super plakkerig en schittert van de THC-kristallen.

White Widow prijs in shops

De vraag naar haar onder de coffeeshop-gangers is groot, ze is namelijk zeer geliefd en dit is ook terug te zien in de shop-prijs. Haar prijs ligt net boven het gemiddelde en shops vragen dan al snel 15,00 EUR per gram ook haar hogere prijs geeft aan dat zij zeer populair is.

Medisch en effect

Haar effect is een directe up-lift van je gemoedelijke toestand en je zult je dus happy en energiek voelen. Je focus zal toenemen waardoor je je dagelijkse klusjes makkelijker afgaan. Door haar sterk cerebrale effect is zij meer psychologisch behulpzaam dan lichamelijk, zij zal dan ook baat brengen bij concentratie problemen, depressieve gedachten en angst. Bij migraine en hoofdpijn zal zij dan ook een positief effect hebben waardoor dit minder tot niet meer merkbaar is.

Depressie 10   Euforisch 10
Angst 8   Creatief 6
Pijn 6   Energiek 4
Misselijkheid 2   Relax 4
Eetlust 2   Droge mond 2
Geur en smaak

De geur kan worden vergeleken met een sterk doordringende ammonia-achtige geur met tinten van dennenboom. Haar smaak is niet echt bijzonder en voornamelijk aardachtig. Mocht je haar discreet willen roken, let dan even op want haar geur komt sterk vrij bij verbranding.

White Widow zaden eigenschappen

Geslacht ♀ Feminized
Bloei 9 weken
Genetica 50% Indica / 50% Sativa
THC Hoog
Hoogte indoor 60 - 100 cm
Hoogte outdoor 80 - 140 cm
Opbrengst binnen 500 - 600 gram/m2
Opbrengst buiten 550 - 650 gram/m2
Schimmelresisitentie Zeer hoog
Kweek moeilijkheidsgraad Makkelijk
Effect Relax, blij, euforisch
Medicinaal Stress, depressie, pijn
Sea of Green Geschikt
SCROG Geschikt

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.