Nu 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.
  • Home
  • Blog
  • Wat is dubbele penetratie en hoe kun je je erop voorbereiden?

Wat is dubbele penetratie en hoe kun je je erop voorbereiden?

Wat is dubbele penetratie en hoe kun je je erop voorbereiden?

Ben jij niet vies van een seksueel avontuur? Dan is dubbele penetratie misschien iets voor jou. Hoewel je het fenomeen regelmatig voorbij ziet komen in pornovideo’s, durven veel mannen en vrouwen de stap naar dit experiment niet te maken. Wij zeggen ook: weet waar je aan begint, maar dubbele penetratie kan misschien wel zorgen voor de extra spanning die je zoekt. Lees er hier alles over.

Eerste keer dubbele penetratie: wat is het?

Dubbele penetratie wil eenvoudigweg zeggen dat je dubbel gepenetreerd wordt in je anus en/of vagina. Je kunt ervoor kiezen om dit in een trio te doen, maar je kunt dit net zo goed eens uitproberen met je partner en een sekspeeltje. Als eerste moet je weten dat anale penetratie anders aanvoelt dan de ‘standaard’ penetratie in je vagina. Doe het dan ook alleen met iemand die volledig vertrouwt en je grenzen respecteert. Een dubbele vaginale penetratie kan dus ook en kan er voor zorgen dat nét die seksuele snaar wordt geraakt die je bij een enkele penetratie mist. Het vergt echter wel wat oefening om een dubbele penetratie niet als pijnlijk te ervaren. Probeer dus in een vertrouwde omgeving hoe ver je wilt gaan. Willen jij en je partner een trio proberen? Dan zou je ook eerst met je partner én een speeltje kunnen experimenteren voordat jullie een dubbele penetratie doen met twee penissen.

Dubbele penetratie is dus zowel voor mannen als vrouwen een unieke ervaring. Juist voor mannen kan het een onvergetelijke ervaring zijn, want penetratie van de anus zorgt voor een strakker gevoel waardoor de penis gegarandeerd nog meer geprikkeld wordt!

Goede dubbele penetratie ervaring? Denk aan de hygiëne!

Een dubbele penetratie prikkelt je seksuele gevoelens en kan je geiler laten voelen, maar het is misschien iets minder romantisch. Het vergt namelijk best wat voorbereiding, oefening en oplettendheid. Heb je al een keer dubbele penetratie geprobeerd, dan weet je bijvoorbeeld dat een goede hygiëne erg belangrijk is. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je anus schoon is (spoel hem bijvoorbeeld even). Het is eenmaal een plek waar normaal veel bacteriën zitten en deze wil je natuurlijk niet overbrengen op je bedpartner(s). Wil je tegelijkertijd gepenetreerd worden in je vagina én je anus? Zorg er dan voor dat de penissen en/of speeltjes niet wisselen. Je wilt tenslotte niet dat eventuele bacteriën overspringen. Ook het gebruik van condooms, die je hier kan kopen, kan in dit geval een goed middeltje zijn om een SOA te voorkomen.

De juiste hulpmiddelen vinden bij Funcaps.nl

De juiste voorbereiding voor je eerste dubbele penetratie? Dan moet je bij Funcaps zijn. Bij ons vindt je bijvoorbeeld het beste glijmiddel om de penetratie een stuk soepeler te laten gaan. En, zoals we al zeiden, is hygiëne belangrijk. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld onze toy cleaner als je een seksspeeltje gebruikt. Zodra we jouw bestelling hebben ontvangen, zullen we het pakketje discreet opsturen zodat je snel kunt genieten van dit spannende avontuur. Veel mensen gebruiken ook, om anaal leuker of gemakkelijker te maken, poppers tijdens de seks. Deze kunnen helpen om zowel de kringspier te ontspannen als het orgasme te verbeteren. Waar krijg je die? Op de beste site voor poppers natuurlijk!

Gerelateerde berichten
  1. Seksspeeltjes voor mannen Seksspeeltjes voor mannen
  2. Wat is een kietelaar? Wat is een kietelaar?
  3. Is een anaal douche gezond? Is een anaal douche gezond?
Gerelateerde producten
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.