Nu 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Hoe kun je rondjes maken met shisha?

Hoe kun je rondjes maken met shisha?

Rondjes maken met shisha klinkt als een eenvoudig karweitje, maar het vergt wat oefening en geduld om deze techniek onder de knie te krijgen. Maar als je het eenmaal beheerst, is het maken van rookcirkels een geweldige manier om indruk te maken op je vrienden en om je shisha-ervaring naar een hoger niveau te tillen. Deze blog geeft je enkele tips en trucs om je te helpen bij het rondjes maken met shisha rook.

Wat is shisha?

Shisha, ook wel bekend als waterpijp of hookah, is een apparaat dat wordt gebruikt om tabak te roken. Het bestaat uit een waterreservoir, een schaal voor de tabak, een pijp en een mondstuk. Shisha is een populaire sociale rookervaring, die zijn oorsprong vindt in het Midden-Oosten, maar inmiddels steeds populairder in andere delen van de wereld wordt. Shisha-tabak is verkrijgbaar in verschillende smaken en kan worden gemengd met andere kruiden of fruit om de smaak te verbeteren. Hoe je een waterpijp klaar kunt maken voor gebruik, lees je in deze blog.

Waarom zou je trucs doen met shisha?

Trucjes met de shisha rook uitvoeren, zullen je niet onbekend in de oren klinken. Waarom zou je echter de moeite nemen om deze rooktechnieken te leren? Ten eerste kunnen trucjes een hoge amusementsfactor hebben voor de persoon die ze uitvoert en voor degenen die ernaar kijken. Het uitvoeren van shisha-trucs kan ook visueel indrukwekkend zijn en de rookervaring verbeteren. Het kan bovendien een manier zijn om de smaak en het aroma van de waterpijp te verbeteren door rook te creëren die verschillende vormen en patronen heeft. De trucjes vormen vaak ook een manier om een ​​band te creëren en te communiceren met andere shisha-rokers. Het kan een gesprek starten en mensen samenbrengen. Bovendien kunnen de trucjes een uitdaging vormen voor mensen om hun vaardigheden te verbeteren.

Voor al je shisha producten kun je terecht bij Funcaps.nl. Klik op deze link voor een actueel assortiment van shisha artikelen.

Hoe kan je rook rondjes maken met shisha?

Het maken van rookcirkels (of "O's") met een shisha vereist enige oefening en techniek, maar het is zeker mogelijk om deze truc onder de knie te krijgen. Hieronder staan de stappen die je kunt volgen om rookcirkels te maken met een shisha:

  • Neem een flinke trek van de shisha en houd de rook enkele seconden in je mond. Het is belangrijk dat je genoeg rook inademt om een dikke wolk te creëren.
  • Maak met je mond een "O" vorm door je lippen naar binnen te trekken alsof je een vismondje maakt. Houd je lippen gesloten, maar laat een kleine opening ter grootte van een muntstuk.
  • Terwijl je de "O" vorm met je mond behoudt, stoot je de rook met een krachtige, korte uitademing uit je keel. Het is belangrijk om de rook snel en krachtig uit te stoten, zodat het een stabiele ring vormt.
  • Oefen met kleine pufjes om te zien hoeveel rook je uit kunt blazen. Probeer langere pufjes te nemen om meer rook in de mond te krijgen.

Het maken van rookcirkels vereist enige oefening, dus wees niet ontmoedigd als het niet meteen lukt. Blijf oefenen en je zult merken dat je steeds beter wordt in het maken van stabiele en mooie rookcirkels.

Tips om rondjes te maken met shisha

Nu je weet hoe je rondjes kunt maken met shisha, hebben we nog een aantal tips om je sneller deze truc aan te leren:

  • Zorg ervoor dat de rook in je mond blijft, voordat je begint met het maken van de "O" vorm met je lippen.
  • Kracht is belangrijk bij het uitstoten van de rook, dus probeer niet te zacht of te langzaam uit te ademen.
  • Let op de richting van de wind en probeer te vermijden dat je in een tochtige omgeving rookt.
  • Houd de shisha dicht bij je gezicht om het makkelijker te maken om de rook in te ademen.
  • Oefen op een rustige plek waar je je op je gemak voelt, omdat dit kan helpen om ontspannen te blijven en je te concentreren op de techniek.

Er zijn meer trucs dan shisha rondjes maken

Vind je rondjes met shisha maken maar saai? Of heb je rookcirkels maken snel onder de knie? Er zijn nog andere trucs die je kunt leren om je shisha ervaring te verrijken:

  • De waterval oftewel de French inhale: neem een goede hijs van je waterpijp en houd de rook in je mond vast. Open je mond en steek je onderlip naar voren. Zo ontsnapt de shisha rook naar boven. De rook die nu ontsnapt, inhaleer je met je neus.
  • Ghost inhale oftewel de dubbele inhalatie: Hierbij blaas je een wolk rook uit en inhaleer je het vervolgens weer terug in je mond.
  • Tornado: Bij deze truc blaas je de rook uit over een glad oppervlak en met een vlakke hand in een opwaartse beweging probeer je de rook in een draaikolk te draaien.
Gerelateerde berichten
  1. Hoe maak je shisha klaar? Hoe maak je shisha klaar?
Gerelateerde producten
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.