Nu 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Hoe kun je het beste truffels eten?

truffels eten

Truffels worden al eeuwenlang gebruikt vanwege hun krachtige psychedelische effecten. Voor velen die nieuwsgierig zijn naar deze natuurlijke hallucinogenen, rijst de vraag: hoe kun je magic mushrooms het beste consumeren om de ervaring veilig en aangenaam te maken? Of je nu kiest voor verse paddo’s, gedroogde varianten of creatievere methoden zoals thee of snacks, het consumeren van magic mushrooms vereist enige voorbereiding en kennis. In deze blog bespreken we daarom de verschillende manieren om truffels te eten en geven we antwoord op de vraag of je truffels op volle maag of beter lege maag kunt eten. 

Hoe kun je het beste truffels consumeren?

Truffels moet je consumeren om de effecten te mogen ervaren. Je kunt ze bijvoorbeeld niet roken, zoals wiet of cannabis. Truffels zijn natuurproducten en hebben vaak een bittere, aardse smaak, die niet veel mensen lekker vinden, net zoals de Peyote cactussen. Het is wel de eenvoudigste en effectiefste wijze om ervoor te zorgen dat niks van de werkzame stoffen verloren raken. Kun je de smaak echt niet aan? Truffels kun je ook eten of drinken met andere voedingswaren om de sterke smaak te maskeren, zoals:

  • Thee: truffel thee is erg smakelijk zonder dat je de magic mushrooms goed proeft. Thee zorgt bovendien voor een mindere mate van misselijkheid en je lichaam neemt psilocybine veel sneller op uit vloeistof.
  • Soep: truffel soep werkt eigenlijk hetzelfde als truffel thee. Cup-a-soup is bijvoorbeeld prima om stukjes truffel in te verwerken. De zoute smaak maskeert de bittere smaak van de mushroom perfect. 
  • In maaltijden: sommige maaltijden zijn perfect voor het consumeren van truffels. Denk bijvoorbeeld aan een paar truffels op je vettige hamburger te leggen. Een maaltijdsalade of carpaccio zijn ook perfecte gerechten om wat truffels tussen te doen. 
  • Citroensap: voor de meer ervaren truffel eters. Citroen zet namelijk heel snel psilocybine om in psilocine, waardoor je vlug kunt genieten van extra heftige effecten.

Voeg wel je truffels pas toe na afkoelen van de maaltijd, want anders gaan werkzame stoffen verloren door de hitte. 

Microdosing 

Wil je nu niet de psychedelische effecten van truffels ervaren, maar meer de effecten die energie en focus verhogend werken? Gebruik truffels dan voor microdosing. Bij microdosering neem je slechts een kleine dosering van de truffels in een maaltijd of vloeistof tot je. Zo kom je niet in een trip, maar zul je wel meer energie en een verbeterde focus ervaren. 

Truffels eten op lege maag of volle maag?

Truffels en eten gaan niet zo goed samen. Ten eerste maken truffels op een volle maag je vaak misselijk. Op een volle maag duurt het eveneens langer, voordat je de effecten van de magic mushrooms voelt. Als reactie op het uitblijven van effecten, nemen mensen daardoor meer truffels in, maar dat kan juist verkeerd uitpakken, waardoor de effecten te heftig zullen zijn. Wil je graag een positieve ervaring hebben met magische truffels? Eet truffels dan op een lege maag.

Hoe lang niet eten voor truffels?

Het beste is om truffels op een lege maag te eten. Eet daarom je truffels ongeveer drie uur na je laatste maaltijd. Dan is je maag alweer relatief leeg, waardoor de effecten sneller optreden. Het is zelfs nog beter, wanneer je die dag weinig eet of licht verteerbare zaken eet. Hoe leger de maag, hoe sneller het stofje psilocybine opgenomen kan worden en jij de magische effecten kunt waarnemen.

Eten tijdens trip

Eten voor je truffels neemt, is wellicht niet verstandig, maar kun je wet eten tijdens je trip? Je kunt voeding tot je nemen tijdens je trip. In principe zul je dit echter niet willen. De meeste mensen die truffels hebben geconsumeerd hebben pas na de trip trek en niet gedurende de magische trip. Heb je wel tijdens je trip trek, eet dan een lichte maaltijd. Grote maaltijden zorgen voor misselijkheid vaak. Andere mensen ervaren juist een minder krachtige trip na het consumeren van voedsel. Wanneer je je een beetje duf voelt, dan kun je wel fruit of snoepjes eten om je suikergehalte op te hogen.

Related Products
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.