Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Research Chemicals

2C-C Pellets 30mg

€ 12,00

Pellets met 30mg 2C-C. Prijzen zijn per pellet.

OF

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

2C-C informatie

2C-C, Research Chemical, ook wel 4-Chloro-2,5-dimethoxyphenethylamine. De drug wordt voor research doeleinden gebruikt en mag ook alleen uitsluitend hier voor gekocht worden. De drug bestaat voor 98% uit zuivere stof.

 

2C-C werking (pellets)

Er is nog niet heel veel bekend over 2C-C. Bij een dosering tussen de 20-40 mg duren de visuele effecten ongeveer 4 tot 8 uur. Het geeft gelijke visuele effecten zoals Truffels en LSD, maar wordt veel minder intens ervaren. 2C-C heeft een kalmerende werking.

Gevarenaanduidingen 2C-C:

  • 2C-C kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit research chemicals lozen in het milieu.

Veiligheidsaanbevelingen 2C-C:

BIJ CONTACT VAN 2C-C met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

  • 2C-C tabletten niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de pil bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.

Lees meer over 2C-C op Wikipedia.
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.