3-FEA Poeder

Prijzen zijn per gram. 3-FEA bestaat voor 98% uit zuivere stof.

SKU
3-FEA Poeder
€ 15,00
  • Koop 2 voor € 14,50 en bespaar 3%
  • Koop 5 voor € 13,00 en bespaar 13%
  • Koop 10 voor € 11,00 en bespaar 27%
  • Koop 25 voor € 10,00 en bespaar 33%

3-FEA poeder

3-FEA bestaat voor 98% uit zuivere stof. Buiten 3-FEA hebben we meerdere Research Chemicals en accessoires. Denk hierbij aan weegschalen, lege capsules in verschillende maten en sluiting zakjes.

3-FEA is een amfetamine. De Research Chemical is bij ons uitsluitend te bestellen voor research doeleinden. De chemical heeft meerdere synoniemen: 3-Fluoroethamphetamine en N-Ethyl-1-(3-fluorophenyl)propan-2-amine. Vanuit Funcaps willen wij je graag attenderen op de gevaren en de veiligheid.

Lees meer over 3-FEA op Wikipedia.
Lees meer over 3-FEA op PsychonautWiki.

 

Gevarenaanduidingen:
  • 2-FA Poeder kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit research chemicals lozen in het milieu.
Veiligheidsaanbevelingen:

BIJ CONTACT VAN 3-FEA Poeder met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

  • 3-FEA Poeder niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van 3-FEA Poeder bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.

No Related Posts