Nu 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Research Chemicals

3-FEA Poeder

€ 25,00
3-FEA is een amfetamine. De Research Chemical is bij ons uitsluitend te bestellen voor research doeleinden.

Prijzen zijn per gram. 3-FEA bestaat voor 98% uit zuivere stof.

OF

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

3-FEA poeder informatie

3-FEA bestaat voor 98% uit zuivere stof.

3-FEA is een amfetamine. De Research Chemical is bij ons uitsluitend te bestellen voor research doeleinden. De chemical heeft meerdere synoniemen: 3-Fluoroethamphetamine en N-Ethyl-1-(3-fluorophenyl)propan-2-amine. Vanuit Funcaps willen wij je graag attenderen op de gevaren en de veiligheid.

Effecten 3-FEA poeder

Bij gebruik van 3-FEA poeder kunnen verschillende effecten waargenomen worden, zoals: Euforisch gevoel krijgen, stimulerend, ontremming en libido verhogend.

Gevarenaanduidingen 3-FEA poeder :

  • 2-FA Poeder kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit research chemicals lozen in het milieu.

Veiligheidsaanbevelingen 3-FEA poeder :

BIJ CONTACT VAN 3-FEA poeder met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

  • 3-FEA Poeder niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van 3-FEA Poeder bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.

Prijzen zijn per gram. 3-FEA bestaat voor 98% uit zuivere stof.

Buiten 3-FEA hebben we meerdere Research Chemicals en accessoires. Denk hierbij aan weegschalen, lege capsules in verschillende maten en sluiting zakjes.

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.