Nu 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

4F-Methylfenidaat (4F-MPH)

4F-MPH Poeder

€ 12,50

Prijzen zijn per 0,5 gram. 4f-MPH-Poeder is een van de meest onderzochte stoffen in onze webshop, en niet zonder reden! Alle goede reviews spreken voor zich: dit is een geweldig product om onderzoek naar te doen! Wil je meer weten, kijken dan vooral hieronder voor je 4F-MPH-Poeder koopt!

AANTALKORTINGPRIJS PER STUK
210% € 11,25
520% € 9,95
1028% € 8,95
2036% € 7,95
5043% € 7,10
10044% € 6,95
Populair product 88 klanten kochten dit product binnen de laatste 7 dagen
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Wat is 4F-Methylfenidaat?

4F-Methylfenidaat is een medicijn dat wordt voorgeschreven bij ADHD, ADD of nacolepsie (slaapzucht). Het medicijn bestaat uit de werkzame stof methylfenidaat. Deze stof is nauw verwant met amfetamine en de werking hiervan kan daardoor ook vergeleken worden met amfetamine. Het verschil in de twee zit hem vooral in hoe sterk deze werking is. Bij methylfenidaat is de werking hiervan veel minder sterk dan bij amfetamine. Daarnaast, houden de effecten ook minder lang aan. Toch zie je en hoor je vaker over 4F-Methylfenidaat. Vooral binnen het uitgaans- en studentenleven is dit een veel voorkomend iets. Deze ontwikkeling heeft vooral te maken met de effecten die 4F-Methylfenidaat met zich mee brengt. Het is dan ook aan te raden om je goed in te lezen voordat je besluit4F-Methylfenidaat research chemicals te kopen.

Wat zijn de effecten van 4F-Methylfenidaat?


4F-Methylfenidaat bestellen gaat niet zomaar. Het medicijn is namelijk alleen verkrijgbaar op recept van een huisarts of psycholoog. Het medicijn 4F-Methylfenidaat heeft verschillende effecten die kunnen optreden bij de gebruiker. Bij iemand met ADD of ADHD zal 4F-Methylfenidaat hem of haar juist rustiger maken. Het zorgt ervoor dat de gebruiker minder drukte in zijn hoofd heeft, en makkelijker op een specifieke taak kan focussen. Hierdoor kan de gebruiker beter presteren en kunnen er betere resultaten worden behaald. In het uitgaansleven wordt het medicijn ook regelmatig toegepast. De effecten hebben veel weg van speed en zorgen voor een euforisch gevoel. Verder geeft 4F-Methylfenidaat je een boost in energie. 4F-Methylfenidaat werkt ongeveer 2 uur, hierna zullen de effecten langzaam afvlakken.

Wat zijn de eigenschappen en risico’s van 4F-Methylfenidaat?


4F-Methylfenidaat staat bekend als een medicijn dat zorgt voor een betere focus en concentratie. De effecten hiervan zijn echter maar van korte duur, en daarna kunnen bijwerkingen optreden. Voorbeelden hiervan zijn onder andere: misselijkheid, hartkloppingen en hoofdpijn. Daarnaast kan het gebeuren dat je trillende handen krijgt na het gebruik van dit medicijn. 4F-Methylfenidaat kopen is dan ook niet zonder risico!

4F-Methylfenidaat consumeren


Het gebruik van 4F-Methylfenidaat gaat over het algemeen via een tabletje. Dit tabletje zal in fases het methylfenidaat afgeven aan je lichaam. Aan de andere kant kun je ervoor kiezen om het op een andere manier te consumeren. 4F-Methylfenidaat snuiven behoort hier tot de opties, en wordt vooral gedaan door mensen die moeite hebben met het afslikken van een 4F-Methylfenidaat pil. Daarnaast zijn er mensen die 4F-Methylfenidaat gebruiken in combinatie met andere verdovende middelen. Onder andere de combinatie alcohol en coke komt vaker voor. Wij raden het echter af om 4F-Methylfenidaat te consumeren of te combineren als je hier geen recept voor hebt.

Let op: alle informatie over deze research chemicals en de research chemicals zelf zijn alleen voor educatieve en onderzoeksdoeleinden. Deze producten zijn géén supplement en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.

4F-Methylfenidaat bestellen als research chemicals


Funshop verkoopt geen echte 4F-Methylfenidaat. In plaats daarvan verkopen wij 4F-Methylfenidaat. Dit is een research chemical met een werkzame stof vergelijkbaar met methylfenidaat. Onze4F-Methylfenidaat is niet voor consumptie en dient enkel gebruikt te worden voor research doeleinden. Onder andere is er bekend dat methylfenidaat een positief effect heeft op de dopaminereceptoren in de hersenen! 4F-Methylfenidaat kopen bij Funcaps kan daardoor mee helpen aan het doorlopende onderzoek naar 4F-Methylfenidaat!4F-Methylfenidaat bestellen gaat snel en gemakkelijk via onze online winkel. Altijd discreet verzonden en snel bezorgd!

GEVARENAANDUIDINGEN 4F-METHYLFENIDAAT

Het kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit research chemicals lozen in het milieu.

VEILIGHEIDSAANBEVELINGEN 4F-METHYLFENIDAAT

BIJ CONTACT met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

De research chemical niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de RC bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.