Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Uitgefaseerde Producten

Alfa Noble Lager Can 330ml

Vanaf € 1,95
Wil je thuis of met vrienden heerlijk genieten van een premium pilsener? Dan is een Alfa Edel Pils van 330 ml de juiste keuze. Deze premium pilsener kenmerkt zich aan de unieke en eigenzinnige smaak. Ontdek de smaak van Alfa Edel Pils en bestel vandaag nog jouw blikjes Alfa bij Funcaps!
This option is currently out of stock. You can subscribe for stock alert below to get notified once it's back in our shop.

OF

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Alfa Edel Pils Blik van 330ml

Alfa is een heerlijke en fris-fruitige premium pilsener die, net zoals Brand bier, in Zuid-Limburg wordt gebrouwen. Het bier heeft een kenmerkende eigenzinnige smaak die veroorzaakt wordt door het gebruik van Meens stamgist voor het gist proces. De brouwmeesters van Alfa zorgen er iedere dag voor dat er een uitgebalanceerd evenwicht blijft tussen kwalitatief hoogstaand hop en mout om het Edel Pils zijn frisheid te verlenen.

Waarom Alfa Edel Pils?

Het bier van Alfa wordt gezien als het beste bier ter wereld en dat is niet voor niks. De unieke smaak, zorgvuldige selectie van ingrediënten en gebruik van natuurzuiver water , dragen bij aan een dorstlessende premium pilsener. Het grondwater is zelfs zo zuiver dat het niet meer gefilterd hoeft te worden. In plaats daarvan kan het direct de brouwketel in.

Alfa Edel Pils kopen bij Funcaps

Wij verkopen Alfa Edel Pils 330ml in verschillende hoeveelheden. Samen met onze inpakkers zorgen wij ervoor dat jij snel en gemakkelijk je pakket ontvangt! Op deze manier kan jij snel genieten van een van de beste premium pilseners ter wereld!

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.