Nu 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Uitgefaseerde Producten

Jack & Cola can 330ml

Vanaf € 4,50

Jack & Cola (330ML) is door de combinatie van de klassieke Jack Daniels Whiskey en verfrissende cola een heerlijk mixdrankje. De smaak is ideaal en kan gedronken worden in elke feestelijke gelegenheid, waaronder zomerse festivals en feestjes.

This option is currently out of stock. You can subscribe for stock alert below to get notified once it's back in our shop.

OF

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Jack & Cola

Deze populaire mix bestaat uit een deel Jack Daniels en een deel cola. Samen zorgt dit voor een heerlijke en vooral verfrissende smaak. Jack & cola is vooral bekend van de vele zomerse muziekfestivals, maar is nu ook te koop in een handige blikken verpakking. Als je op zoek bent naar een heerlijk mixdrankje dat naadloos bij je avond aansluit, dan is dit drankje waar je naar op zoek bent!

Waarom Jack Daniels?

Jack Daniels is een heerlijke whiskey die zichzelf kenmerkt aan zijn unieke smaak en volle aroma. Dit heeft te maken met de manier waarop de whiskey wordt gemaakt. Deze is namelijk houtskoolgefilterd, waardoor het deze unieke smaak verkrijgt. Hierbij maakt Jack Daniels gebruik van het Sour Mash principe. Dit houdt in dat bij het maken van een nieuwe lading whiskey, er gebruikt wordt gemaakt van materiaal afkomstig uit de vorige lading. Hierdoor worden smaak en karakter een geheel en blijven deze consistent.

Waarom cola?

Cola is van nature cafeïne rijk en vol met suikers. Hierdoor is het een perfecte frisdrank voor het verkrijgen van energie. Daarnaast werkt cola ook nog eens dorstlessend, waardoor je na het drinken van een glas minder last hebt van een dorstig gevoel. In combinatie met de whiskey zorgt dit voor een dorstlessend en heerlijk licht alcoholische drankje. Perfect voor je favoriete festivals of voor een heerlijke zomerse dag!

Hoe serveer je Jack & Cola

Deze mixdrank is het lekkerste wanneer je het ijskoud serveert. Je kan dit doen door het nuttigen via een ijskoud blikje, maar kunt er ook voor kiezen om de mix drank in een glas te doen. Voeg vervolgens wat ijsklontjes toe en je hebt een heerlijke verfrissende Jack & Cola.

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.