Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Smartshop

Kratom White Dragon - 25 gram

€ 7,95
White Dragon zorgt voor een hoger uithoudingsvermogen. Naast dat het je uithoudingsvermogen vergroot, kan het net als de andere kratom's ook gebruikt worden voor verbeterd libido & concentratie.

De Kratom wordt geleverd in poedervorm in zakjes van 25gram

AANTALKORTINGPRIJS PER STUK
215% € 6,75
425% € 5,99
1037% € 4,99
2053% € 3,75
4056% € 3,50
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Kratom White Dragon werking

Kratom White Dragon zorgt voor een hoger uithoudingsvermogen. Naast dat het je uithoudingsvermogen vergroot, kan het net als de andere kratom's ook gebruikt worden voor verbeterd libido & concentratie.

 

Kratom achtergrondinformatie

Kratom wordt wereldwijd gebruikt als kruidengeneesmiddel. Wat Kratom interessant maakt, zijn de verschillende toepassingen die afhankelijk zijn van de dosis, persoonlijke tolerantie, het gewicht en de stofwisseling. Dit wordt de afgelopen tijd steeds meer gezien waardoor de populariteit van kratom toeneemt.

Gebruikswijze White Dragon

Drinken
De meest populaire methode is het zetten van thee van de losse poeder of bladeren. Een andere manier is om het te mengen met je favoriete drinken zoals sinaasappelsap. Hierdoor is de smaak minder bitter. De poeder en de liquids dienen in zo'n kort mogelijke periode opgedronken te worden. Kratom kan een bittere smaak hebben, sommige soorten meer bitter dan anderen. Je kan honing of suiker toevoegen om de smaak minder bitter te maken.

Capsules
Als je niet tegen de bittere smaak kan of je wil geen moeite doen met thee zetten, dan zijn de Kratom capsules ideaal voor jou. Slik je gewenste dosering in en spoel het weg met warm drinken. Hierdoor lossen de capsules sneller op. 

Dosering Kratom

 

1 gram: Mild Effect
2,5 gram: Goed merkbaar effect
5 gram: Sterk effect
10 gram: Heel sterk effect

Dosering van 10 gram of hoger kunnen oncomfortabele effecten produceren en kan verslavend werken voor de gebruiker zijn. Met dergelijke hoge doseringen kunnen de bijwerkingen ook heel sterk zijn. Pas hier dus mee op!

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.