Mandy Pure Bliss Naturally

Mandy Pure Bliss Naturally

Mandy Pure Bliss Naturally

De Mandy Pure Bliss Naturally wordt geleverd in blisters van 2 capsules

€ 12,00
SKU
Mandy Pure Bliss Naturally

Mandy Pure Bliss Naturally informatie

Vergroot je zintuigen, belevingen en maximaliseer je blijdschap! Ervaar de vreugde van Mandy. Mandy is een gloednieuwe, natuurlijke, legale, biologische, non-synthetische, veilige, gereguleerde en natuurlijke alternatief!

Er is gezegd dat Mandy-ingrediënten dopamine, serotonine en GABA-productie helpen stimuleren, de "feel-good" stofjes van de natuur. Het verhoogt natuurlijk je zintuigen en geeft je die liefdevolle momenten waar je naar op zoek bent met de echte gezondheidsvoordelen van de al-natuurlijke en almachtige ingrediënten. Het geeft u dagen en/of nachten van het verbeteren van bezienswaardigheden, geluiden en aanrakingen rondom om de helderheid van het denken en de emoties en het geluk te vergroten! Dit alles met een verfrist ontwakend gevoel en klaar om de dag vooruit te gaan, zonder vervelende of slaapafhankelijke gevoelens die kunnen komen met een gebeurtenis gevulde ervaringen!

Mandy Pure Bliss Naturally dosering: 1-2 capsules.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.