Nu 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Peyote

(1)

Wil jij ook je eigen Peyote cactus kweken? Dat kan bij Funcaps. Wij verkopen Peyote zaden, die moeilijk verkrijgbaar zijn en uitgroeien tot een cactus van waarde. Wil je de Peyote cactus kopen? Weet dan dat de groei van de zaden wel even kan duren, maar met genoeg geduld en de juiste verzorging krijg je er zeker wat voor terug. Plaats jouw bestelling vandaag nog en ontdek zelf de voordelen van deze speciale cactus.

  1. € 8,95

    Op voorraad

    Wat is een Peyote cactus?

    Peyote mescaline cactus zaden staan ook wel bekend onder de Latijnse naam Lophophora Williamsii. Deze cactus is zeldzaam en lastig te verkrijgen, aangezien zijn normale leefomgeving Mexico en het zuiden van de Verenigde Staten is. Het kweken van deze bijzondere cactus neemt tot maximaal een jaar tijd in beslag. Hij wordt niet erg groot bovendien, slechts zo’n 12 centimeter in diameter. In zijn landen van oorsprong wordt de Peyote vaak ingezet voor sjamanistische rituelen, omdat de plant psychedelische stoffen bevat, zoals mescaline, die een flinke trip kunnen veroorzaken.

    Hoe proef je de effecten van Peyote?

    Traditioneel en nog steeds in sommige culturen wordt Peyote gegeten door te kauwen op verse of gedroogde knoppen van de Peyote mescaline cactus. Aangezien deze knoppen een bittere smaak hebben, vermalen sommige mensen de knoppen en doen ze in een thee. Ook capsules worden ervan vervaardigd. De Peyote zaden bij Funcaps zijn alleen bedoeld om te kweken en niet voor recreatieve consumptie. De consumptie mag alleen plaatsvinden, nadat de cactus volledig gegroeid is. Het beste is bovendien om de cactus in een rituele setting onder begeleiding van een sjamaan te consumeren voor de veiligheid en de beste effecten.

    Wat doet een Peyote mescaline cactus?

    Bekende effecten van de Peyote cactus zijn:

    • Brengt verandering in zintuiglijke waarneming teweeg
    • Intense kleuren
    • Zien van geometrische figuren
    • In contact komen met spirituele machten, als geesten en voorvaderen
    • Grotere connectie met natuur
    • Verandering in gedachtepatronen
    • Verandering in de manier waarop je jezelf ziet
    • Intensere waarneming muziek
    • Spirituele inzichten
    • Bij hogere doses: magische en mystieke ervaringen
    • Je ziet kleurige patronen

    In het begin van je trip kun je je wat misselijk voelen, wat kan leiden tot braken. Dit is normaal en geen reden tot zorgen.

    De psychedelische stof mescaline

    In de Peyote cactus komt de psychedelische stof mescaline voor en daarom valt Peyote onder de mescaline cactussen. Door deze cactussen te consumeren, kun je een heftige trip ervaren, die natuurlijker aanvoelt dan wanneer je mescaline in pure vorm tot je neemt. De effecten die waarneembaar zijn lijken op bijvoorbeeld een trip veroorzaakt door paddo’s, die je bij Funcaps ook kunt laten groeien in je psychedelisch tuintje. Peyote cactussen veroorzaken echter een langdurigere trip, die al intreedt na drie kwartier tot anderhalf uur. De piek vindt plaats op ongeveer vier à zes uur na inname en de totale werkingsduur is zes à veertien uur na inname.

    Juiste dosering

    In een ritueel met de Peyote cactus is een gebruikelijke dosering 300 milligram mescaline. Dit zit in ongeveer 20 gram gedroogde Peyote. Is het jouw eerste ritueel, dan kan het ook zomaar zijn dat je een dosis van 15 gram krijgt voor een mildere trip. Ben je meer ervaren op dit gebied, dan is een dosering van 30 gram ook toegestaan. Als er niet gedroogd wordt, dan is 150 gram verse Peyote nodig voor een gemiddelde ervaring.

    Peyote kopen bij Funcaps

    Peyote cactussen kopen, doe je bij Funcaps. Wij bieden kwalitatieve zaden van deze mescaline cactus aan, die geheid uit zullen komen met een goede verzorging en een beetje geduld. Bovendien verkopen wij ook nog andere growkits van psychedelische cactussen. Heb je groene vingers? Dan zijn deze kweeksetjes zeker iets voor jou! Funcaps garandeert een zorgvuldige selectie van producten en een snelle levering, zodat je met vertrouwen jouw bestelling kunt plaatsen. We zorgen bovendien voor een snelle en discrete levering, zodat je snel kunt starten met de groei van jouw cactussen. Bestel Peyote en andere cactussen nu online en profiteer bovendien van kortingen op je bestelling met ons loyaliteitsprogramma.

    LEEFTIJDS CONTROLE
    Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.